Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kiedy beta HCG po implantacji/zagnieżdżeniu?
Odpowiedz

kiedy beta HCG po implantacji/zagnieżdżeniu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    W 30 dniu cyklu, a 10 dniu po owulacji [potwierdzonej + plamienia] pojawił się u mnie różowy śluz - jednorazowo na papierze.
    Podejrzewam że mogła to być implantacja.

Kiedy wykonać test beta HCG/test apteczny?
    Kiedy po zagnieżdżeniu poziom hormonu jest wykrywalny?

Już 3ci dzień spóźnienia :(

• KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka u mnie test beta HCG wykazal 6,2 (norma dla mojego labolatorium to od 5,2 ciaza) na dwa dni przed terminem miesiaczki. Test z moczu o czulosci 10, pokazal druga kreske na dzien przed terminem. Test apteczny o czulosci 25 pokazal druga kreske dzis rano. Niestety nic z tego wyszlo, dzisiaj dostalam okres, dwa dni po terminie. Ginekolog powiedziala mi, ze najlepiej testowac najwczesniej tydzien po spozniajacej sie miesiaczce. Test pozytywny moze oczywiscie wyjsc wczesniej, czego jestem przykladem, ale sam test to jeszcze nie sukces. Z calego serca zycze powodzenia i trzymam za Was kciuki.

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ