Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kiedy moge?
Odpowiedz

kiedy moge?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niufka Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy moge zaczac testowanie? To 40 dc w 31 mialam owu...Kochalismy sie ile wlezie przed i po owu....Temp mam podwyzszaona a od 3 dni nawet 37.1-37.2....Wiec kiedy moge najwczesniej zatestowac?Kiedy wam cos wyszlo pozytywnego?

e11da0b29bc5585e78847f52e2cac580.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym w poniedziałek testowała czyli 12 dpo :) Ale wykres masz faktycznie ładny :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy 9 dpo nie będzie za wcześnie na test?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie:) Słuchaj wiem, że trudno jest czekać, ale zorganizuj sobie mocno czas to szybciej zleci i nie nastawiaj się za bardzo, bo potem takie rozczarowanie bardzo boli. Oczywiście życzę Ci powodzenia, ale to naprawdę nie zawsze jest takie łatwe;)

gosia86 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ