X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie kiedy moge?
Odpowiedz

kiedy moge?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niufka Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy moge zaczac testowanie? To 40 dc w 31 mialam owu...Kochalismy sie ile wlezie przed i po owu....Temp mam podwyzszaona a od 3 dni nawet 37.1-37.2....Wiec kiedy moge najwczesniej zatestowac?Kiedy wam cos wyszlo pozytywnego?

e11da0b29bc5585e78847f52e2cac580.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym w poniedziałek testowała czyli 12 dpo :) Ale wykres masz faktycznie ładny :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy 9 dpo nie będzie za wcześnie na test?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie:) Słuchaj wiem, że trudno jest czekać, ale zorganizuj sobie mocno czas to szybciej zleci i nie nastawiaj się za bardzo, bo potem takie rozczarowanie bardzo boli. Oczywiście życzę Ci powodzenia, ale to naprawdę nie zawsze jest takie łatwe;)

gosia86 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ