X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy przerwać branie duphaston jeżeli w 25 dniu cyklu test ujemny
Odpowiedz

Kiedy przerwać branie duphaston jeżeli w 25 dniu cyklu test ujemny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malojka Nowa

Wysłany: 26 listopada, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz w 7 dpo, w 21 dzień cyklu ze względu na niski progesteron (4 ng/ml) i stwierdzoną podwójną owulacje, przepisał mi duphaston - teraz po 4 dniach brania, mam progesteron 15 ng/ml, beta i testy ujemne, a już jestem w 25 dniu cyklu, za 3/4 dni powinnam mieć miesiączkę - kiedy ma przerwać branie dupashtonu, tak żeby mi nie wstrzymał miesiączki? Lekarz się wyraził niejednoznacznie - planuje przerwać w dniu miesiączki jeżeli wyjdzie negatywny test, ale mam obawy że jeżeli jednak będę w ciąży to źle to może wpłynąć :( co mam zrobić, jak to robicie? Dodam że od 5 dpo mam objawy takie jak ból ,kłucia w podbrzuszu i żołądku, nadwrażliwe piersi, ogromne wzdęcia, biegunki 😳.

• Vergeet Autorytet

Wysłany: 26 listopada, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Którego dnia cyklu miałaś owulację?

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    Starania na luzie od 08.23
    Świadome starania od 05.24 👶🏻

Cykl start 30.11🩸
    Monitoring ➡️ 11.12

11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
    12/24- 2 cykl stymulowany Lametta

Badania 27.09
    TSH 1,677
    AMH 2,78

Letrox 50, Siofor 1000
  • Malojka Nowa

Wysłany: 26 listopada, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Którego dnia cyklu miałaś owulację?
    14 dnia cyklu

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ