X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy testujecie?
Odpowiedz

Kiedy testujecie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Monika_monika Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2021, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wczoraj @ ;D ale mimo to wybiorę się do lekarza bo moj cykl trwal 56 dni czyli o 10 dni wiecej

• Marta1302 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2021, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spójrzcie na wykres (temperatury nie mierze bo nie mam za bardzo możliwości, bo wstaje o różnych porach że względu na dziecko) czy jest szansa na pozytywny test w tym cyklu? I kiedy najlepiej zrobić test bo jak narazie negatywny :(

a81857d59c9d9349e6b9b92456935f32.png

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ