Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy testujecie?
Odpowiedz

Kiedy testujecie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Monika_monika Debiutantka

Wysłany: 12 marca 2021, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wczoraj @ ;D ale mimo to wybiorę się do lekarza bo moj cykl trwal 56 dni czyli o 10 dni wiecej

• Marta1302 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2021, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spójrzcie na wykres (temperatury nie mierze bo nie mam za bardzo możliwości, bo wstaje o różnych porach że względu na dziecko) czy jest szansa na pozytywny test w tym cyklu? I kiedy najlepiej zrobić test bo jak narazie negatywny :(

a81857d59c9d9349e6b9b92456935f32.png

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ