Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kłujący ból jajnika 3 dni po owulacji
Odpowiedz

Kłujący ból jajnika 3 dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Camomilla Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2023, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) w niedziele 10.12 wykonałam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, bardzo wyraźne 2 kreski. Tego tez dnia jak i dzień wcześniej współżyłam. Po 3 dniach od owulacji (w środę późnym wieczorem), zaczęłam odczuwać
    Dość silny ból prawego jajnika. Czy to możliwe żeby mimo pozytywnego testu w niedziele owulacja przesunęła się o 3 dni ? Czy może te objawy mogą wskazywać
    Coś innego ? Myśle, ze nawet gdyby to była ciąża to trochę za wcześnie na jakiekolwiek objawy ..

• Rudziszek Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2024, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w tej samej sytuacji 😬 i tez chętnie przeczytam wypowiedzi bardziej doświadczonych ❤️

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez hormony takie kucia są w okresie około owulacyjnym jak najbardziej normalne

#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)

Starania o #2
    07.25 - 2. cykl po powrocie @; niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
    STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)

💔cb 01/26
    ⏸️ 30/01/26
    preg.png
  • Emma9889 Koleżanka

Wysłany: 28 października 2024, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała bóle macicy i jajników ok 3 dni po owu? Wczoraj zaczęło mnie boleć podbrzusze jak na @ i się zastanawiam czy to normalne czy mam się martwić. Dzisiaj jest 4 dzień po owu i boli mnie bardziej macica, czasem żałuję jajnik raz lewy, raz prawy i tak jakby drętwienie w pochwie, nie ból ale dyskomfort. Pierwszy raz mam coś takiego. Dodam, że 14dc miałam taki śluz z czerwoną nitką i lekkie różowe plamienie. Cykle 28dniowe. W tym cyklu zaczęłam brać koenzym Q10, myślicie, że to mogło mieć wpływ?

Emma9889
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ