X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kłujący ból jajnika 3 dni po owulacji
Odpowiedz

Kłujący ból jajnika 3 dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Camomilla Nowa

Wysłany: 15 grudnia 2023, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) w niedziele 10.12 wykonałam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, bardzo wyraźne 2 kreski. Tego tez dnia jak i dzień wcześniej współżyłam. Po 3 dniach od owulacji (w środę późnym wieczorem), zaczęłam odczuwać
    Dość silny ból prawego jajnika. Czy to możliwe żeby mimo pozytywnego testu w niedziele owulacja przesunęła się o 3 dni ? Czy może te objawy mogą wskazywać
    Coś innego ? Myśle, ze nawet gdyby to była ciąża to trochę za wcześnie na jakiekolwiek objawy ..

• Rudziszek Nowa

Wysłany: 12 stycznia, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w tej samej sytuacji 😬 i tez chętnie przeczytam wypowiedzi bardziej doświadczonych ❤️

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez hormony takie kucia są w okresie około owulacyjnym jak najbardziej normalne

Baby #1 Wrzesień 2024
  • Emma9889 Koleżanka

Wysłany: 28 października, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała bóle macicy i jajników ok 3 dni po owu? Wczoraj zaczęło mnie boleć podbrzusze jak na @ i się zastanawiam czy to normalne czy mam się martwić. Dzisiaj jest 4 dzień po owu i boli mnie bardziej macica, czasem żałuję jajnik raz lewy, raz prawy i tak jakby drętwienie w pochwie, nie ból ale dyskomfort. Pierwszy raz mam coś takiego. Dodam, że 14dc miałam taki śluz z czerwoną nitką i lekkie różowe plamienie. Cykle 28dniowe. W tym cyklu zaczęłam brać koenzym Q10, myślicie, że to mogło mieć wpływ?

Emma9889
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ