X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie a ciąża
Odpowiedz

Krwawienie a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Darusia762 Znajoma

Wysłany: 22 maja 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam pisałam tu wczesniej nie wiem czy któraś pamietam. W kwietniu odbylam stosunek z chłopakiem i no byl gol. 28dostałam krawienia trawalo 4dni robilam bete wyszla negatywnie lecz zrobilam ja 10dni po stosunku. Od tamtej pory przytylam 2kg brzuch mam wiekszy niz zawsze piersi tam samo. Tu moje pytanie czy jednak moge byc w ciąży? Przyznam ze nigdy nie mialam az tak napietego brzucha. Prosze o rade bo nie wiem co myśleć

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia762 wrote:
    Hej wam pisałam tu wczesniej nie wiem czy któraś pamietam. W kwietniu odbylam stosunek z chłopakiem i no byl gol. 28dostałam krawienia trawalo 4dni robilam bete wyszla negatywnie lecz zrobilam ja 10dni po stosunku. Od tamtej pory przytylam 2kg brzuch mam wiekszy niz zawsze piersi tam samo. Tu moje pytanie czy jednak moge byc w ciąży? Przyznam ze nigdy nie mialam az tak napietego brzucha. Prosze o rade bo nie wiem co myśleć
    Negatywna beta jednoznacznie wyklucza ciążę.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ