X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie a ciąża
Odpowiedz

Krwawienie a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Darusia762 Znajoma

Wysłany: 22 maja 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam pisałam tu wczesniej nie wiem czy któraś pamietam. W kwietniu odbylam stosunek z chłopakiem i no byl gol. 28dostałam krawienia trawalo 4dni robilam bete wyszla negatywnie lecz zrobilam ja 10dni po stosunku. Od tamtej pory przytylam 2kg brzuch mam wiekszy niz zawsze piersi tam samo. Tu moje pytanie czy jednak moge byc w ciąży? Przyznam ze nigdy nie mialam az tak napietego brzucha. Prosze o rade bo nie wiem co myśleć

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia762 wrote:
    Hej wam pisałam tu wczesniej nie wiem czy któraś pamietam. W kwietniu odbylam stosunek z chłopakiem i no byl gol. 28dostałam krawienia trawalo 4dni robilam bete wyszla negatywnie lecz zrobilam ja 10dni po stosunku. Od tamtej pory przytylam 2kg brzuch mam wiekszy niz zawsze piersi tam samo. Tu moje pytanie czy jednak moge byc w ciąży? Przyznam ze nigdy nie mialam az tak napietego brzucha. Prosze o rade bo nie wiem co myśleć
    Negatywna beta jednoznacznie wyklucza ciążę.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ