Krwawienie implantacyjne czy okres
-
Hej. @ miałam dostać 1 sierpnia a dostałam krwawienia 31 lipca trwało one 5 dni miałam 2-3 skrzepy było tego w miare dużo przez pierwsze 3 dni musiałam zmieniac tampona średnio co 4 h dodam jeszcze że w ciągu dwóch pierwszych dni bardzo bolał mnie brzuch i przed krwawieniem miałam powiększone piersi które z ustąpieniem krwawienia znikły, po ustąpieniu tego 5 dniowego krwawienia zauważyłam pare dni później brązowy śluz na majtkach. I wszystko wskazuje na okres ale wole się dopytac.
-
Katia1997 wrote:Hej. @ miałam dostać 1 sierpnia a dostałam krwawienia 31 lipca trwało one 5 dni miałam 2-3 skrzepy było tego w miare dużo przez pierwsze 3 dni musiałam zmieniac tampona średnio co 4 h dodam jeszcze że w ciągu dwóch pierwszych dni bardzo bolał mnie brzuch i przed krwawieniem miałam powiększone piersi które z ustąpieniem krwawienia znikły, po ustąpieniu tego 5 dniowego krwawienia zauważyłam pare dni później brązowy śluz na majtkach. I wszystko wskazuje na okres ale wole się dopytac.
Implantacja to bardzo delikatne krwawienie już po owulacji. Delikatnie czyli np. troszkę krwi w śluzu.Katia1997 lubi tę wiadomość
👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
Tak
-