Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Krwawienie implantacyjne czy okres
Odpowiedz

Krwawienie implantacyjne czy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katia1997 Nowa

Wysłany: 22 sierpnia, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. @ miałam dostać 1 sierpnia a dostałam krwawienia 31 lipca trwało one 5 dni miałam 2-3 skrzepy było tego w miare dużo przez pierwsze 3 dni musiałam zmieniac tampona średnio co 4 h dodam jeszcze że w ciągu dwóch pierwszych dni bardzo bolał mnie brzuch i przed krwawieniem miałam powiększone piersi które z ustąpieniem krwawienia znikły, po ustąpieniu tego 5 dniowego krwawienia zauważyłam pare dni później brązowy śluz na majtkach. I wszystko wskazuje na okres ale wole się dopytac.

• martakam Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katia1997 wrote:
    Hej. @ miałam dostać 1 sierpnia a dostałam krwawienia 31 lipca trwało one 5 dni miałam 2-3 skrzepy było tego w miare dużo przez pierwsze 3 dni musiałam zmieniac tampona średnio co 4 h dodam jeszcze że w ciągu dwóch pierwszych dni bardzo bolał mnie brzuch i przed krwawieniem miałam powiększone piersi które z ustąpieniem krwawienia znikły, po ustąpieniu tego 5 dniowego krwawienia zauważyłam pare dni później brązowy śluz na majtkach. I wszystko wskazuje na okres ale wole się dopytac.
    Czyli po 5 dniowym krwawieniu miałaś brązowy śluz? To to były resztki @.
    Implantacja to bardzo delikatne krwawienie już po owulacji. Delikatnie czyli np. troszkę krwi w śluzu.

Katia1997 lubi tę wiadomość

👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
    👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)

Marzenie o trzecim ❤️
  • Katia1997 Nowa

Wysłany: 22 sierpnia, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziękuje za pomoc czyli był to zwykły okres?

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ