Kto będzie testował w tym tygodniu ?
-
WIADOMOŚĆ
-
malinowa Panienko jest ciężko dlatego ze ciągle o tym myślimy a z drugiej strony jak tu nie myśleć skoro tak bardzo chciałoby się żeby się udało a strach przed rozczarowaniem tez naturalny wolimy nie wiedzieć niż niż być pewne porażki. Życzę powodzenia głowa do góry będzie dobrze
-
Meli jeżeli taki wynik progesteronu to owulki raczej nie było.Też tak miałam pare cykli temu mimo że stosowałam tabletki na owu itp.Lekarz mi powiedział ze czasem tak jest, prawdopodobnie pik LH wzrastał temu test owu pozytywny ale mógł pęcherzyk nie pęknąc czyli owulki nie było.Przynjamniej ja tak miałam. U mnie dziś test owu pozytywny więc działac działac a testowac za 2 tyg...pozdrawiam wszystkie testujące w tym i życzę dwóch kreseczek
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Meli najlepiej robić progesteron w 21 dc- mniej więcej 7 dni po owulacji. Być może jak zrobiłaś w 27 dc poziom progesteronu już spadł bo tak powinno być - jeżeli oczywiście nie jesteś w ciąży. gdyby tak było to poziom progesteronu wtedy rośnie. Chyba, że rzeczywiście od samego początku poziom progestreonu był niski. Najlepiej zapytać o to lekarza.
-
mnie też kusi dziś nawet w markecie miałam złapać test i wsadzić do koszyka ale mój TŻ mnie powstrzymał! Powiedział, że ma być w sobotę to w sobotę i żeby nie przesadzała
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Natka3112 wrote:ja juz mam 3 testy ::D kusza oj kusza:D
dlatego nie mogę mieć ich w domuManieczka86 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Natka3112 wrote:jak to? przylazła @????
Ja nieśmiało się przyznam że zrobiłam test dziś (26dc) i wyszedł bladzioch nie dowierzam!!!
Gratulacje!!!! aaaaale Ci zazdrosczę!!! ale też bardzo się ciszę[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150