Kto testuje w Wigilię?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bergo wrote:A ja spróbowałam dzisiaj, bo 10 dpo, ale nawet cień cienia się nie pokazał W wigilię powtorzę test, ale nadzieję już straciłam w tym cyklu
Powiem Ci, że zależy też od testu. Moja przyjaciółka kilka dni temu robiła test 11dpo i pokazała się delikatna kreska, test o czułości 25, a pózniej robiła testem z moich zapasów, test niby czułość 10 i nic, ani cienia cienia. Nie trać nadziei jeszcze...temperaturka Ci wzrasta:) -
Maleczka wrote:Powiem Ci, że zależy też od testu. Moja przyjaciółka kilka dni temu robiła test 11dpo i pokazała się delikatna kreska, test o czułości 25, a pózniej robiła testem z moich zapasów, test niby czułość 10 i nic, ani cienia cienia. Nie trać nadziei jeszcze...temperaturka Ci wzrasta:)
Robiłam Pepino o czułości 10. W Wigilie powtórzę. Trzymam kciuki za Was Wszystkie i za dwie kreseczki 24.12 -
W ten poranek wigilijny
Kiedy nastrój melancholijny
Kiedy jeszcze cisza wkoło
Niech się zacznie na wesoło
Po cichutku sprawdź o świcie
Że masz w sobie nowe życie
Nie powstrzymuj łez radości
Niechaj szczęście się rozgości
Potem biegnij już do Niego
Bo masz coś wyjątkowego
Nie perfumy, nie koszula
Przecież to jest wszystko bzdura!
Mama, tata- piękne słowa
To jest chwila wyjątkowa.
Tego roku pod choinkę
Poczęłaś chłopca albo dziewczynkę
Buziaki i dziewczyny i życzę Wam dwóch kreseczekFasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam testować w Wigilię, ale 21 grudnia szłam na impreze i myśle zatestuje dla świętego spokoju, że mogę się napić..!! Noi nie będę mogła si napić jeszcze hohoho !!Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -