Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:hehe , to prawda
mnie dzisiaj @ maltretuje mogłaby się franca aż tak nade mną nie pastwić, ja wiem, że chce się jej pozbyć ale bez przesady Mam nadzieję, że za miesiąc już jej nie będzie
A u Ciebie ? widzę, że cykl już bliżej końca niż dalej trzymam kciuki!
O masz. Nie dość, że na nią wcale nie czekałaś to jeszcze taka nieproszona i wredna się panoszy. Precz wszelkiemu co czerwone i złe. Moja zapowiedziała się na wtorek ev. środe ale też jakoś nie mam ochoty na jej odwiedziny. Mam nadzieję, że to teraz słyszy. Trochę mnie ta tempka martwi ale co zrobić. Tego nie oszukam Czekamy na rozwój wypadków. -
Dziewczyny ja tak trochę z innej beczki zapytam. Chodzę na zajęcia na trampolinach i tak się teraz przyglądam temu mojemu wykresowi i nie wiem czy dziś powinnam na nie iść. Boję się, że mój ew. zarodek tej grawitacji nie zniesie i mi jeszcze " wypadnie"
Co Wy na to. Chodzicie normalnie na zajęcia po owulce ? -
nie mam pojęcia jak to jest z trampoliną ale widziałam babeczkę która całą ciążę biegała, druga która przez ciąże chodziła na taniec nowoczesny i tak wymiatała że aż z przerażeniem na to patrzyłam hehe im się nic nie działo ale Ty lepiej dopytaj może lekarza co o tym mysli odnośnie tych sportów ja ze swojego zrezygnować będę musiała na pewno , nurkuję a w ciąży zakazane! ciśnienie ... ale dzidziuś najważniejszy o ile się uda oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:22
-
never give up- a żebyś wiedziała. Masakra. Już sama nie wiem czy to emocje z plamienia czy @ za rogiem.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzielec91 wrote:nie mam pojęcia jak to jest z trampoliną ale widziałam babeczkę która całą ciążę biegała, druga która przez ciąże chodziła na taniec nowoczesny i tak wymiatała że aż z przerażeniem na to patrzyłam hehe im się nic nie działo ale Ty lepiej dopytaj może lekarza co o tym mysli odnośnie tych sportów ja ze swojego zrezygnować będę musiała na pewno , nurkuję a w ciąży zakazane! ciśnienie ... ale dzidziuś najważniejszy o ile się uda oczywiscie
ja też widziałam dwie babki które dawały czadu do 8 - go miesiąca ale nie na trampolinach Właśnie idę zaraz bo na 16:00 do lekarza po skierowanie na betę to go przy okazji zapytam - odpowiedź już znam - nie wolno !!! Zresztą chyba nie zdążę bo trening mam na 16:30 i chyba nie dam rady tak wartko obrócić -
Zołza:) wrote:Jestem nowa i jeszcze tu nie ogarniam wszystkiego I dopiero Was znalazłam
No ja dziś dorzuce jeszcze badanie śluzu - taki full pack
Jak tam humorki dzisiaj?
Cześć Zołza. Witaj w klubie U nas różnie. Humory są dobre i mniej dobre. Zależy gdzie ucho przyłożysz. A Ty z którego pułapu startujesz bo ja np. mam 4-5 dni do małpiszona. -
nick nieaktualnynever give up wrote:Cześć Zołza. Witaj w klubie U nas różnie. Humory są dobre i mniej dobre. Zależy gdzie ucho przyłożysz. A Ty z którego pułapu startujesz bo ja np. mam 4-5 dni do małpiszona.
Ja jestem chwile po małpowatej.. więc ogarniam temat wg Ovu owulka na dniach . Testy póki co twarda jedna krecha - zobaczymy dziś co w moczu piszczy
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ja jestem chwile po małpowatej.. więc ogarniam temat wg Ovu owulka na dniach . Testy póki co twarda jedna krecha - zobaczymy dziś co w moczu piszczy
To kibicujemy i Tobie ja tu "gościnnie" jestem bo moje starania marcowe były a efekt w kwietniu no ale, że mnie nikt nie wywalił to zostanę -
nick nieaktualny
-
Jestem, już jestem z powrotem monique1981 ja twardo stoję na stanowisku, że test dopiero w dniu spodziewanej @ czyli 4 lub 5.04. ale byłam na chwilę Rossmanie i już miałam testy ciążowe w ręce i już miałam iść do kasy ale odłożyłam je. Nie kuszę losu
-
Z lekkim poślizgiem, ale i ja ląduje z wami. Drugi cs start 28.03. Ale ja to już chyba do majowych, bo pewnie w maju dopiero testowanko. I na koniec kwietnia tu sama zostanę, bo się wszystkie zafasolkujecie.