KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:W kwietniu kumulacja weteranek jak w dużym lotku
Ja swój winik testowania znam na pamięć hahaha
Ale lubię z wami tutaj być ♡♡♡ -
nadzieja73 wrote:Ja W ogóle to się cieszę że w końcu małpiszona powitałam.Zdaje sobie sprawę ze bez monitoringu i stymulacji się nie obejdzie.Jestem już pogodzona, co ma być to będzie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Mi też podświadomość ciągle mówi że nic z tego nie będzie, bo ja urodzony pechowiec Ale bardzo staram się wierzyć bo inaczej nie miałoby nic sensu
A ja powoli przymierzam sie do IVF taka ze mnie optymistka w piątek będę rozmawiać z moim ginem co dalej...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:My to urodzone optymistki hahahha
A ja powoli przymierzam sie do IVF taka ze mnie optymistka w piątek będę rozmawiać z moim ginem co dalej...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Znam to czasem @ to zbawienie a zbadaj w 3-5 dc AMH bo FSH masz wysokie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:To nic strasznego Kochana ja Ci powiem, że dawno nie czułam takiego wewnętrznego spokoju jak teraz.
Ja to samo ale to chyba dlatego, ze nic więcej juz zrobić nie moge. Ostatni krok który był przed nami juz tez zrobiony. Wiec albo sukces albo klapa i juz trzeba sie z tym pogodzić.innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:To nic strasznego Kochana ja Ci powiem, że dawno nie czułam takiego wewnętrznego spokoju jak teraz.
innamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tupie nogani i czekam oraz Barbarka ma juto podgląd !!
Barbarka ma podglad, a jajca sie uspokoily, sluzu brak, temp 36,59. Jutro 14dc. Sama jestem ciekawa co tam sie dzieje. Wyspowiadam sie po wizycie ;P
A co do HSG to tez nie wspominam dobrze. Caly dzien lezenia w szpitalu, bo rtg mieli zajety non stop. Jak przyszla na mnie kolej, to dostalam pyralgine domiesniowo (3miesiace mnie jeszcze dupa bolala) i praktycznie na zywca robili badanie. Jak wrocilam na sale, to mi wszystko zdretwialo i zemdlalam. Bol, adrenalina i euforia, ze wszystko drozne daly taki efektMaja84 lubi tę wiadomość
-
Barbarka1984 wrote:Barbarka ma podglad, a jajca sie uspokoily, sluzu brak, temp 36,59. Jutro 14dc. Sama jestem ciekawa co tam sie dzieje. Wyspowiadam sie po wizycie ;P
A co do HSG to tez nie wspominam dobrze. Caly dzien lezenia w szpitalu, bo rtg mieli zajety non stop. Jak przyszla na mnie kolej, to dostalam pyralgine domiesniowo (3miesiace mnie jeszcze dupa bolala) i praktycznie na zywca robili badanie. Jak wrocilam na sale, to mi wszystko zdretwialo i zemdlalam. Bol, adrenalina i euforia, ze wszystko drozne daly taki efekt
Ciekawa jestem co przystojniak zobaczy
Już do IUI przygotowujesz się?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Wpadłam się przywitać po pracy i zaraz uciekam na spacer.
Inna, cholerna torbiel, ale ważne że się zmniejsza i mam nadzieję, że wkrótce całkiem zniknie. Trzymaj się kochana, jesteście już blisko celu!
Agniechaa, cieszę się, że wróciłaś już do formy.
Nadzieja, witaj w naszym weterankowym wątku. Powodzenia!
Karolina90, podziwiam za te okna. Mnie w dniu IUI dość mocno bolał brzuch i na drugi dzień przez pół dnia. Twarda babka z Ciebie Mi mąż zapowiedział, że za porządki świąteczne mi się pozwoli wziąć dopiero jeśli @ przyjdzie. Chyba trochę przesadza..
Flowwer, w piątek masz wizytę prawda? Trzymam kciuki za Twoje jajca
A mnie strasznie prawy jajnik od wczoraj boli, ten na którym były pęcherzyki. Ale przy poprzednim cyklu z Pregnylem było podobnie, więc spodziewałam się tego.
Lecę łapać wiosnę, może jakiegoś bociana spotkamMaja84 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:I moja kochana jednak wywolana wyszła z ukrycia " przyczaiony tygrys ukryty smok "
Ciekawa jestem co przystojniak zobaczy
Już do IUI przygotowujesz się?
Caly czas sledze Wasze rozmowy. Troche z czasem kiepsko, zeby sie odezwac Do IUI sie jeszcze nie szykuje, bo zyje nadzieja jeszcze na ten cykl
I mam nadzieje, ze nasz przystojniak znajdzie u mnie przynajmniej ze 2 ladne jajeczkaFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Barbarka1984 wrote:Caly czas sledze Wasze rozmowy. Troche z czasem kiepsko, zeby sie odezwac Do IUI sie jeszcze nie szykuje, bo zyje nadzieja jeszcze na ten cykl
I mam nadzieje, ze nasz przystojniak znajdzie u mnie przynajmniej ze 2 ladne jajeczka
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja będę szczęśliwa jak przystojniak znajdzie u mnie choć jedno jajeczko. Bierzesz po 1 tab?
Pierwszy cykl z Symletrolem bralam 1,5tb, ale niespecjalnie zadzialalo, wiec kazal brac po 2 i wtedy mialam 2jajca. Teraz tez bralam po 2tb, wiec licze na rownie dobry wynik -
Barbarka1984 wrote:Pierwszy cykl z Symletrolem bralam 1,5tb, ale niespecjalnie zadzialalo, wiec kazal brac po 2 i wtedy mialam 2jajca. Teraz tez bralam po 2tb, wiec licze na rownie dobry wynik
Oj nie !!!! A ja cały czas po 1 tab !!asz przycisnę przystojniaka ja chcę mieć większe szanse bo z jednym to za dużo nie poszaleje a pesel goni !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Zostawiam Wam tysiace wiruskow!!!! Podczytuje caly czas i 3mam kciuki za wszystkie staraczki i z naturalsem i z slodkimi balwankami!
Flowwer, Bocianiątko, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny