LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:A ja wierzę że i u ciebie jutro będą dobre wiadomości.
Kochana dziękuję. Wierzę chyba bardziej w Twoją ciążę niż w moją.
innamorata88 wrote:Już jestem dziewczyny MAMY SERDUCHO!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
Oczywiście na NFZ nie dowiem się jakie, ale wszystko ponoć wygląda dobrze.
Inna brawo! Dajesz nadzieję nam wszystkim! Oby tak dalej! :*
A ja wczoraj xerowałam badania do nowej kliniki dla gina. Minęły dwa lata od straty Malenstwa. Rozkleilam sie do meza ze słowami: "Chcę żeby oddali mi moje dziecko".
Teraz tak mysle, ze on musi miec stalowe nerwy do tego wszystkiego, do mnie...
Eh w kazdym razie dzis, spisalam sobie wyniki badan na karteczke, pytania do genetyczki i jutro o 8:30 zobaczymy co mi powie. Potem byle do piatku i niech sie dzieje co chce.innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja dziś 7dc. Ciekawe czy robi się jaki pęcherzyk hm. Mój organizm przez ostatnie pół roku przeżył szok pewnie tyle tych stymulacji było i antyki teraz. Boję się że teraz może mi nic nie urosnąć naturalnie. za 2 dni się dowiem
-
Tak bardzo się cieszę z każdego ❤️, a za resztę z Was trzymam kciuki najmocniej jak potrafię!
Chociaż udzielam się sporadycznie, stwierdziłam, że powoli uzależniam się od tego miejsca...przynajmniej kilka razy dziennie oglądam swój wykres i czytam co nowego się u Was dzieje.
Póki co... oczekiwania do 20.07. To pierwszy miesiąc z progesteronem...
Jakoś wielkich nadziei nie mam w tym cyklu, ale może jakiś mały cud się zdarzy?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:A tu zdjęcie kropki (to będzie dziewczynka - ja to wiem ), bo coś mi posta ucięło.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebc3eeefcd71.jpgstaraczka1111, innamorata88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrogie Panie,
Zazwyczaj jak robilam badanie beta hcg moj wynik wynosil <0.1. Ostatnio dostalam wynik 0.2. Bez znaku mniejszosci ani wiekszosci. Powtorzylam badanie po 48 h i wynik bez zmian: 0.2.
Skad taka zmiana w poziomie hcg? Bo ciaza to chyba nie jest...? Dziekuje za odpowiedzi, na pewno wiecie wiecej. -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Ja dziś 7dc. Ciekawe czy robi się jaki pęcherzyk hm. Mój organizm przez ostatnie pół roku przeżył szok pewnie tyle tych stymulacji było i antyki teraz. Boję się że teraz może mi nic nie urosnąć naturalnie. za 2 dni się dowiem
Spoko ja mam na cyklu sztucznym ;p wiec ovu nie jest konieczne -
nick nieaktualny
-
Inna, tak bardzo się cieszę!!! Spokojnej ciąży i dużo radości kochana :*
Wiruski łapię na zapas i deponuję na wrzesień/październikinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Inna, świetna wiadomość! Dobrze pamietam, jaki to stres przed wizytą serduszkową i jaka ulga, gdy się je zobaczy
No i ja melduję, że u nas wszystko cacy. Wszystkie kończyny obecne, kość nosowa rownież. Narządy na swoim miejscu, przezierność w normie, dzidziuch odpowiada idealnie proporcjom na wiek ciąży. CRL 7,1cm FHR 162 na zdjęciu macha do Was
No i dawno nie wysyłałam wiruskow, więc łapta ile chceta @&€&@8&&!!!&&&&&&
staraczka1111, Flowwer, innamorata88, Agniechaaaa, summer86, emi2016, Bocianiątko, KateHawke, Madżka89, blue00, bazylkove, 91Ewela09, kolka, Sarna84, Kazio14, i-feel-you, Karma88, aishee, problemik, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis wrote:Inna, świetna wiadomość! Dobrze pamietam, jaki to stres przed wizytą serduszkową i jaka ulga, gdy się je zobaczy
No i ja melduję, że u nas wszystko cacy. Wszystkie kończyny obecne, kość nosowa rownież. Narządy na swoim miejscu, przezierność w normie, dzidziuch odpowiada idealnie proporcjom na wiek ciąży. CRL 7,1cm FHR 162 na zdjęciu macha do Was
No i dawno nie wysyłałam wiruskow, więc łapta ile chceta @&€&@8&&!!!&&&&&&
Coz za cudowny widok tylko zazdrościć (w pozytywnym sesie oczywiście ) -
Agniechaaaa wrote:Coz za cudowny widok tylko zazdrościć (w pozytywnym sesie oczywiście )
summer86, innamorata88, Agniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ale aż mam łezki w oczach maleństwo ma 7 cm?
Łapię takiego wiruska do swojego brzuszka.
Przypomnij mi swoją pierwszą betę ?
A ja rozmroziłam lodówkę i jakoś trzeba przeżyć kolejny wieczór.
Staraczka a jak nie będzie pęcherzyka ? Jakiś plan B ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Inna gratulacje i dalszej spokojnej ciąży
Melevis piękne zdjęcie i lapie wiejski
A u mnie na razie M dostał suplementy a ja skierowanie na ureoplazme itp itd. Na usg żylaki powrozka delikatne sa ale nie operacyjne. Hormonami na razie kazał się nie przejmować. Ale kazał być pozytywnej myśli bo plemników dużo wiec w tych 2 % i tak ich milion. Bardzo fajny kekarz dal nam pol roku na zajacie w ciąże. A i kazał ograniczyć kawę i mocna herbatę i ok 40 min codziennie spaceruinnamorata88, Flowwer, Sarna84, kaha, Lunaris lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Karma88 wrote:Inna brawo! Dajesz nadzieję nam wszystkim! Oby tak dalej! :*
A ja wczoraj xerowałam badania do nowej kliniki dla gina. Minęły dwa lata od straty Malenstwa. Rozkleilam sie do meza ze słowami: "Chcę żeby oddali mi moje dziecko".
Teraz tak mysle, ze on musi miec stalowe nerwy do tego wszystkiego, do mnie...
Eh w kazdym razie dzis, spisalam sobie wyniki badan na karteczke, pytania do genetyczki i jutro o 8:30 zobaczymy co mi powie. Potem byle do piatku i niech sie dzieje co chce.
Maleństwo jest w drodze !!! Ja w to wierzę mocno a czym dłużej jestem na of odnosząc się do tyłu wzruszających historii jestem pewna że niebawem zakiełkuje w brzuszku u NAS !!!!zubii, innamorata88, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄