X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Luteina i torbiel...
Odpowiedz

Luteina i torbiel...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tinka96 Debiutantka

Wysłany: 31 stycznia 2021, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2022, 23:42

• Melania Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2021, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umów wizytę u innego lekarza. Możliwe , że torbiel sama pękła. Ja kiedyś miałam taką sytuację, ale u mnie pękła tak że nie było krwi. Może brzuch mnie lekko zabolał i tyle. Poszłam do innego ginekologa sprawdzić i już jej nie było. Po co masz się martwić, idź sprawdzić i daj znać ;)

• Tinka96 Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2021, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2022, 23:42

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie zawsze jest tak, ze @ przychodzi po odstawieniu luteiny.
    Jesli wszystko jest jak należy to @ może przyjść w trakcie brania.

Ja np. raz miałam tak, że bralam luteine, mialam zrobić test i odstawić lub nie. Test oczywiście biały, a @ przyszła 5 dni później.

Innym razem mialam tak, że testu robić nie musiałam, bo @ przyszła w idealnym terminie (a ja jeszcze nie zdazylam odstawić luteiny).

Najlepiej skonsultować z lekarzem swoje obawy, aczkolwiek ja pytalam to mówił, że jest w porządku. Różnie organizmy reagują.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ