Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Luteina i torbiel...
Odpowiedz

Luteina i torbiel...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tinka96 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia 2021, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2022, 23:42

• Melania Znajoma

Wysłany: 1 lutego 2021, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umów wizytę u innego lekarza. Możliwe , że torbiel sama pękła. Ja kiedyś miałam taką sytuację, ale u mnie pękła tak że nie było krwi. Może brzuch mnie lekko zabolał i tyle. Poszłam do innego ginekologa sprawdzić i już jej nie było. Po co masz się martwić, idź sprawdzić i daj znać ;)

• Tinka96 Znajoma

Wysłany: 2 lutego 2021, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2022, 23:42

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie zawsze jest tak, ze @ przychodzi po odstawieniu luteiny.
    Jesli wszystko jest jak należy to @ może przyjść w trakcie brania.

Ja np. raz miałam tak, że bralam luteine, mialam zrobić test i odstawić lub nie. Test oczywiście biały, a @ przyszła 5 dni później.

Innym razem mialam tak, że testu robić nie musiałam, bo @ przyszła w idealnym terminie (a ja jeszcze nie zdazylam odstawić luteiny).

Najlepiej skonsultować z lekarzem swoje obawy, aczkolwiek ja pytalam to mówił, że jest w porządku. Różnie organizmy reagują.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ