Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Olga i Malinowa miejmy nadzieję, że w styczniu się uda!
Magia piękne wyniki, można i trzeba się cieszyć
Agge, ja Ci powiem, że dwa poprzednie miesiące nawet po tygodniu się nic nie pojawiło... Więc trzeba to sprawdzić powodzenia!Magia89 lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Olga i Malinowa miejmy nadzieję, że w styczniu się uda!
Magia piękne wyniki, można i trzeba się cieszyć
Agge, ja Ci powiem, że dwa poprzednie miesiące nawet po tygodniu się nic nie pojawiło... Więc trzeba to sprawdzić powodzenia!
Hehe no właśnie w tamtym cyklu robiłam 4 testy i na żadnym po czasie nic nie było. A sprawdzałam nawet po paru dniach zobaczymy jutro.Arashe lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:
Cudowne kreseczki, wlaśnie takich sobie i Wam bede zyczyc na swieta ❤5ylwian, Arashe lubią tę wiadomość
4cs o pierwszego Dzidziulka szczęśliwy
beta HCG - 07.03 - 29,9
- 09.03 - 101,0
Progesteron 16.05.18 19dc - 19,50
TSH 23.08.18 - 3,160
Letrox 50mg
TSH 27.11.18 - 1,330
Prolaktyna 03.12.18 11dc 267 mlU/l - 13,35 ng/ml -
MonikA_89! wrote:Dziewczyny, odebrałam progesteron. Wyszło 17.69 w 22dc. Czy to, że biorę dupka (od poniedziałku) i progesteron 100 (od wczoraj) mogło jakoś podbić wynik? W poniedziałek lekarka mówiła, że nie było owulacji bo 2 pęcherzyki jeszcze były, a progesteron wyszedł jakby owu jednak była...chyba że była później. Pogubiłam się już.
Z tego co kojarze to luteina brana dwa razy dziennie po 100 podnosi proga do poziomu ok 13. Tak chyba czytalam w ulotce. Jesli masz 17 to znaczy ze owulacja byla jakos niedawno, pewnie kolo srody, ale moim zdaniem juz byla.agge, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Hehe no właśnie w tamtym cyklu robiłam 4 testy i na żadnym po czasie nic nie było. A sprawdzałam nawet po paru dniach zobaczymy jutro.
agge lubi tę wiadomość
-
Chwilę mnie tu nie było a tu takie rzeczy się dzieją . Gratulacje dziewczyny . Rosnijcie zdrowo . A tym którym sie nie udało życzę powodzenia w kolejnym cyklu.
agge, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Malgonia wrote:Z tego co kojarze to luteina brana dwa razy dziennie po 100 podnosi proga do poziomu ok 13. Tak chyba czytalam w ulotce. Jesli masz 17 to znaczy ze owulacja byla jakos niedawno, pewnie kolo srody, ale moim zdaniem juz byla.
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Arashe wrote:Mama Stasia a Ty jeszcze nie miałaś żadnej wizyty? Bo widzę że na 7 masz dopiero zapisane?
Ps. I z jakiego jesteś miasta w kuj-pom?
Ja akurat mieszkam Sępólnie Krajeńskim.
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Emmainthegarden wrote:I muszę jutro znowu wejść zobaczyć bo tu nic tylko pozytywy
Rosnijcie zdrowo wszystkie maluszki
Jak tak dalej pójdzie, sama będę testować w styczniu )))
Agge testuj rano bo potem trzeba się wziąć do roboty a nie na forum siedzieć
Na pewno rano siknę, ale nie wiem czy o 6 mi się będzie chciało wstać przy mierzeniu temp, czy dopiero koło 9 jak córka wstanie, haha -
Emmainthegarden wrote:I muszę jutro znowu wejść zobaczyć bo tu nic tylko pozytywy
Rosnijcie zdrowo wszystkie maluszki
Jak tak dalej pójdzie, sama będę testować w styczniu )))
Agge testuj rano bo potem trzeba się wziąć do roboty a nie na forum siedziećEmmainthegarden lubi tę wiadomość
-
_mamofaza wrote:Agge ja też widzę kreseczke! Trzymam kciuki, żeby jutro była grubsza!
Mi się udało przetrwać dziś, jutro robię test! Obym i ja zobaczyła dwie krechy, trzymajcie kciuki
Powodzenia również sikamy razem :d -
Ale kusicie... Muszę szybko jutro rano zrobić siku, żebym testu nie zdążyła zrobić
Arashe lubi tę wiadomość