Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W poniedziałek wigilia co prawda ale lab na pewno będzie czynny gdziekolwiek będziesz, idź błagam bo my tu zwariujemy z braku informacji!!!!!!!!Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:W poniedziałek wigilia co prawda ale lab na pewno będzie czynny gdziekolwiek będziesz, idź błagam bo my tu zwariujemy z braku informacji!!!!!!!!
Hahha zobaczymy jaki jutro ten test wyjdzie. Wtedy pomyślę o beciestaraniowa lubi tę wiadomość
-
Mnie z kolei dziś przyatakowała opryszczka. Ale szybko zareagowałam.
Dobra wiadomość: jeśli ogólnie się wirusa opryszczki miało już wcześniej to bajlando, nie ma powodów do stresu zwłaszcza że to na ustach. I druga info: ma pomagać olejek drzewa herbacianego i erazaban jest jednym z leków które można stosować w ciążyagge lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualny
-
Boże dziewczyny doba bez OF i zwariować można jak się czyta tyle wiadomości i tyle dwóch kresek albo innych bet:)
Cieszę się ogromnie z dzieciaczków!
Ja odchorowuje śledzika hahahaha
Impreza spoko ale za to temperaturę pominęłam dzisiaj i wczoraj owulaka nie obsikalam. A tu 14dc. Podziałamy dzisiaj troszke;)Arashe lubi tę wiadomość
-
Magia89 wrote:Dostałam wyniki
Progesteron-56,49 ng/ml
HCG-beta-55,86 mIU/ml
Z tego co rozumiem, jest się z czego cieszyć Co sądzicie? -
Agge i ja drugą krechę widzę
Magia piękne wyniki
Ja dziś byłam w labo, ale nie na becie, parę innych badań sobie zrobiłam. A testowanie w poniedziałek, już się stresuję...agge, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymakowa wrote:Agge i ja drugą krechę widzę
Magia piękne wyniki
Ja dziś byłam w labo, ale nie na becie, parę innych badań sobie zrobiłam. A testowanie w poniedziałek, już się stresuję...
Makowa ja też w poniedziałek aczkolwiek po dzisiejszym dniu kusi mnie na jutro -
Niecierpliwa... wrote:Magia gratki:) przyznasz się rodzinach na święta?
Zastanawiam się, w sumie z tego powodu byłam dzisiaj na becie W poniedziałek jeszcze pójdę (laboratorium działa i wyniki będą) to zobaczę jak sytuacja się rozwija, ale na moje oko (choć doświadczenia nie mam) to wyniki dość ładnie wyglądają. Mam nadzieję, że przyrastać też ładnie będzie, w tedy się pokuszę i powiem rodzinie o ciąży Ciąża!!! jeszcze to do mnie nie docieraNiecierpliwa... lubi tę wiadomość