Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgosia - ja mi nawet nie mówię że dzisiaj testowałam i trzeba działać Wiem, że problem wynika z innych przyczyn niż podłoże psychologiczne i już jest lepiej niż np rok temu. Też tak się zaczynam zastanawiać czy nie lepiej właśnie celować przed. Czytam Wasze posty już od kilku miesięcy i sporo można się od Was dowiedzieć. Nie podlamuje się, ale nie ukrywam że zrobiło mi się smutno dzisiaj rano.
Poza tym gin powiedział mi że jajnicory wyglądają na policysttczne więc muszę zrobić w końcu badania. Czytalam wyżej że testy owu przy pco mogą oszukać...
I tu pytanie czy dalej z nich korzystać czy jednak zobaczyć co będzie w badaniach i zdac się w pełni na gina i monitoring? Obawiam się trochę że przy mojej pracy będzie bardzo trudno znaleźć na to czas
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Camarilla wrote:Małgosia - ja mi nawet nie mówię że dzisiaj testowałam i trzeba działać Wiem, że problem wynika z innych przyczyn niż podłoże psychologiczne i już jest lepiej niż np rok temu. Też tak się zaczynam zastanawiać czy nie lepiej właśnie celować przed. Czytam Wasze posty już od kilku miesięcy i sporo można się od Was dowiedzieć. Nie podlamuje się, ale nie ukrywam że zrobiło mi się smutno dzisiaj rano.
Poza tym gin powiedział mi że jajnicory wyglądają na policysttczne więc muszę zrobić w końcu badania. Czytalam wyżej że testy owu przy pco mogą oszukać...
I tu pytanie czy dalej z nich korzystać czy jednak zobaczyć co będzie w badaniach i zdac się w pełni na gina i monitoring? Obawiam się trochę że przy mojej pracy będzie bardzo trudno znaleźć na to czas
Badania i monitoring. Mierzenie tempki i analiza sluzu. Na tym można przy PCOS bazować przy staraniach. Niestety testy owu są tu bez sensu. Sama z nich nie korzystałam w ogóle. To wyrzucanie pieniędzy w błoto przy PCOS a ja to właśnie mam.agge lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
DZIEWCZYNYYYYYY - mam wyniki!!
Beta skoczyła jak w kosmos!!
Było 18,4 a po 48h - 53,5!!!
AAAAALEEEE
Progesteron - 5,85 ng/ml
Co to może znaczyć? i jak teraz go dostarczyć do organizmu????
Czy można go dostać bez recepty? Do lekarza przed świętami już się chyba nie dostane...agge, Nuch, Arashe, staraniowa, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Olga_89 wrote:Witam fajne kreseczki agge u Ciebie jeszcze może być różnie, wykres ładny więc może za wcześnie u mnie temp delikatnie w dół ale dalej wysoko, plamienia narazie ustąpiły
Dlatego ciągle mam nadzieję
-
Temperatura cały czas wysoko 36,96. Nic mnie nie boli, nie kłuje.. ból miesiczkowy jak był taki delikatny jeszcze 2 dni temu, tak dzisiaj przeszedł..no zobaczymy
Arashe lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Arashe a tymi Twoimi kreseczkami oczu nacieszyć nie mogę!
Iwona28, Arashe lubią tę wiadomość
AMH 8.62
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
Agge dawaj zdjęcie!
niby mówią,że po czasie się nie liczy, ale już wiele historii słyszałam ,że jednak u niektórych się sprawdziła ciąża..agge lubi tę wiadomość
AMH 8.62
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
nick nieaktualny
-
madziorek86 wrote:DZIEWCZYNYYYYYY - mam wyniki!!
Beta skoczyła jak w kosmos!!
Było 18,4 a po 48h - 53,5!!!
AAAAALEEEE
Progesteron - 5,85 ng/ml
Co to może znaczyć? i jak teraz go dostarczyć do organizmu????
Czy można go dostać bez recepty? Do lekarza przed świętami już się chyba nie dostane...
Koniecznie spróbuj się dostać do gina. Albo może masz super internistę który znając sytuację by ci może pomógł?
Beta śliczna, ale próg niski... A nie ma innej rady jak tylko luteina lub Duphaston
I zrób betę po kolejnych 48hWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:33
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualnyTyle tu dobrych wiadomosci na koniec roku. Madziorek ja mysle ze skoro beta rosnie to jest ok ale powinnas jak najszybciej wziac progesteron. Nie masz jak zadzwonic do lekarza czy cos?
U mnie niestety cykl na straty poszedl bo maz sie nie dal namowic:-( ostatni seks byl15 dnia cyklu, po objawach owulacja albo 18 albo 19 dnia. Dzis jest 21. Nie wierze w cuda ze sie uda bo sluz plodny mialam tylko i wylacznie jednego dnia tj. 17 dnia. W sumie to ja bardziej sie czuje na cykl bezowulacyjny bo nic sie nie zmienilo miedzy pierwsza a druga faza. Zaluje ze nie mierzylam temperatury. A i wbtym cyklu choroba mnie i mojego zlapala wiec i pewnie jego nasienie kiepskiej jakosci i moje jajeczko tez. Termin okresu 2-3 styczen. Nastepna proba testowania 1 lity -
Dawaj fote agge
I przyhrzyj sid czy jest rozowa
Madziorek no progesteron slabiutki. Sprobuj slbo wysepic w aptece (idz z wynikami, czasem dadza lek i trzeba recepte doniesc) ape poszperaj za jakims lekarzem. Nie wiem gdzie mieszkasz ale jesli jest miasto to moze znajdziesz lekarza zeby Ci recepte wypisal.
Camarilla to masz i tak szczescie, ze mowic nie musisz. Ja jak mojemu nie mowilam ze trzeba by to i trzy miechy moglby udawac, ze mnie nie zna :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:45
-
Nie wiem czy coś widzicie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a19385f4dde4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a50cf68d6ca.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd7d5bbb552.jpgstaraniowa, Arashe, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Agge widzę na obu! Powtórz jutro! Kurde co tu się dzieje w tym grudniu rewelacja!
AMH 8.62
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
nick nieaktualny
-
Agge, mój sikaniec dokładnie tak wyglądał beta!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 14:01
agge, Olga_89 lubią tę wiadomość
Jezu dziewczyny poważnie? hahaha
Z tych emocji się normalnie poryczałam właśnie Ale wariatka ze mnie
Wcześniej tak mi się ręce trzesly, że wypadł mi z ręki i sam sie rozwalił, nie musiałam rozmontowywac hahaha