Magiczny GRUDZIEŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje 2 kresek ja sie troche zalamalam. W srode mialam pozytywny owulak,ale nie moglam nic robic. Wiec stwierdzilam,ze cykl przepadl. Ale chcialam sprawdzac dalej. No i czw rano owulak negatywny,wieczorem pozytywny znowu. Wczoraj rano pozytywny, wieczorem negatywny. Dzisiaj pozytywny najbardziej ze wszystkich testow... od czego to zalezy? Obawiam sie,ze zapowiada sie powtorka z cyklu czerwcowego czyli pozytywny wynik owulaka az do @ jajniki oba ciagle daja znac o sobie,sluz z kolei juz robi sie nieplodny. Nie wiem co robic bo mialam brac luteine od 3dpo a nie wiem jak go liczyc i czy w ogole byl
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Ynka__ wrote:Cześć dziewczyny. Dziś u mnie 33 DC ( zazwyczaj mam cykle 27,28 dniowe). Okres powinien być w środę. Przez 2 dni bolał mnie brzuch okresowo, więc byłam pewna że przyjdzie. Ale wczoraj wszystko ustało. Dziś zrobiłam test, oczywiście negatywny liczyłam że zobaczę 2 kreski. W 33dc to już chyba powinien pokazać. Jeśli okres nie pojawi to w poniedziałek zrobię ponownie test, ale pewnie święta przywitają mnie okresem.
-
5ylwian wrote:Gratuluje 2 kresek ja sie troche zalamalam. W srode mialam pozytywny owulak,ale nie moglam nic robic. Wiec stwierdzilam,ze cykl przepadl. Ale chcialam sprawdzac dalej. No i czw rano owulak negatywny,wieczorem pozytywny znowu. Wczoraj rano pozytywny, wieczorem negatywny. Dzisiaj pozytywny najbardziej ze wszystkich testow... od czego to zalezy? Obawiam sie,ze zapowiada sie powtorka z cyklu czerwcowego czyli pozytywny wynik owulaka az do @ jajniki oba ciagle daja znac o sobie,sluz z kolei juz robi sie nieplodny. Nie wiem co robic bo mialam brac luteine od 3dpo a nie wiem jak go liczyc i czy w ogole byl
A jakie testy robisz? -
Boję się, że sobie zepsuje humor w wigilię. Czuję się tak jakbym miała za chwilę dostać @.Cały czas sprawdzam ale mam biały śluz gesty, nie jest lepki a w tym czasie powinien już być. Co nie zmienia faktu, że czuję że nawet testu nie będę musiała robić.
Mnie jakoś ten spadek zdołował, dobrze że ta szyjka wysoko. -
Nuch
Malinowa ;( taka szkoda, ciekawe czemu się @ spóźnia, bo spóźnia?
Agge jeszcze masz czas! Czekamy .
Mamofaza cierpliwie czekamy, a nóż Cię zaskoczy
Magia
Ja dzisiaj powtórzylam test:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 10:26
agge, staraniowa, Niecierpliwa..., madziorek86, Nuch, szona, Olga_89, Ochmanka, makowa, moyeu, MonikA_89!, Jagódka88, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:
Ale piękne kreski!!Arashe lubi tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Gratuluje 2 kresek ja sie troche zalamalam. W srode mialam pozytywny owulak,ale nie moglam nic robic. Wiec stwierdzilam,ze cykl przepadl. Ale chcialam sprawdzac dalej. No i czw rano owulak negatywny,wieczorem pozytywny znowu. Wczoraj rano pozytywny, wieczorem negatywny. Dzisiaj pozytywny najbardziej ze wszystkich testow... od czego to zalezy? Obawiam sie,ze zapowiada sie powtorka z cyklu czerwcowego czyli pozytywny wynik owulaka az do @ jajniki oba ciagle daja znac o sobie,sluz z kolei juz robi sie nieplodny. Nie wiem co robic bo mialam brac luteine od 3dpo a nie wiem jak go liczyc i czy w ogole byl
A masz PCOS? Przy tym syndromie z tego co wiem robienie owulakow jest bez sensu. Hormony świrują i fałszywie mogą pokazywać wynik dodatni.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Cudne kreski .
madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
agge wrote:A jakie testy robisz?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Arashe wrote:
Woooow! Jak Ty tak szybko, takie mocne kreski wysikujesz? Pięknie! Możesz być spokojna i bętę po świętach dopiero na spokojnie robić Ale Ci zazdroszczę!
U mnie dziś z rana krew oddana. Badam i betę i proga. Wyniki mają być dzisiaj.
Sikańce coraz mocniejsze, ale nadal bladziochy.
Beto hcg - przywołuję Cię do porządku!
Arashe lubi tę wiadomość
-
Arashe az sie wzruszylam. Piekne te Twoje krechy.
Mi dzis mija rok od mojego pozytywa. Splakslam sie strasznie. Dalej mam swoj tescik w szafie ale nic to, owulacja sie zbliza, trzeba sie brac do roboty.JaSzczurek, agge, Arashe, Ochmanka, makowa lubią tę wiadomość
-
staraniowa wrote:A masz PCOS? Przy tym syndromie z tego co wiem robienie owulakow jest bez sensu. Hormony świrują i fałszywie mogą pokazywać wynik dodatni.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
aww! No tutaj to wątpliwości nie ma Kiedy na usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 11:29
Arashe lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:Witamy którego dnia testowanie?
Powinnam testować w okolicach 30 grudnia ale pewnie nie wytrzymam. Po porodzie nasiliło się u mnie pcos i hashimoto . Bez duphastonu nie dostaje już @, a owulacji nie mam od zawsze. Tak siedzę i czytam ile w grudniu pięknych II kreseczekArashe lubi tę wiadomość
09.12.2016 jesteś na świecie córeczko ❤️
23.01.2019 8 tc aniołek :,(
14.10.2020 CB
29.03 są 2 kreski
29.04 szok! 2 ❤️
20.05 jeden z zarodków obumarł oby ten drugi był silny
22.07 czekamy na Maksymiliana ❤️ -
Mnie chyba w tym cyklu oszukał test owu. Apka pokazała 13 grudzień jako owu, w tym samym dniu test był jednakowy (testowałam cały cykl codziennie). Było przytulanie dzień po pozytywnym owu a wczoraj dostałam plamienia 7 dni przed spodziewana @ (cykl 35-37 dni). Pomyślałam - a może implantacja bo po kilku h przestało ale rano @ rozkręciła się na dobre.
Nie zabezpieczam się z mężem właściwie już od kilku lat bo on ma problemy z dokończeniem ale same starania mamy od 3 miesięcy. I jak na razie nie udało się trafić w owu. Myślę że jednak najlepszym rozwiązaniem będzie monitoring owu u gina. Wtedy jest pewność.
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Camarilla monitoring to fajna sprawa, ale jesli Twoj maz ma problemy z finiszem to moze go to za bardzo stresowac (wiem jak na mojego testy owulacyjne dzialaja). Moze jesli ma dobre nasienie (warto to sprawdzic) to lepiej celowac przed zeby w razie czego byl jeszcze choc jeden dzien na nadrobienie.
-
Witam fajne kreseczki agge u Ciebie jeszcze może być różnie, wykres ładny więc może za wcześnie u mnie temp delikatnie w dół ale dalej wysoko, plamienia narazie ustąpiły
agge lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys