MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
agusia18_11 wrote:Flowwer dziekuej za informacje tak ja juz wykonałam posiew odebrałam wlasnie wyniki ,z wymienionych przez ciebie bakterie nie wyszły ale wyszły z wymazu dwie inne i myślę ze mój D również je posiada. Czekam na wiwcej informacje jesteście niesamowite.
-
agulineczka wrote:A mówiłam sikaj! Powinnaś mi coś postawić Chciałaś czekac do @, to byś sobie poczekala Super!!!!
Ej ej ej, chyba to mnie się coś należy?:p
Justa, gratulacje!
Marzec bedzie nasz!Justaaa lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
agusia18_11 wrote:KateHawke jestem przekonana ze lekarz przepisze nam go w piątek , na okres jego brania powstrzymamy sie od przytulania moze taka przerwa dobrze nam zrobi ..
Miej świadomość że u mężczyzny dość czesto antybiotyk krótkotrwale osłabia nasienie, dodatkowo kup andrvit, wit c, lub Salfalizin na poprawę. Kuracja trwa min 3 mies. A z dobrych wieści to nie jedna tu dziewczyna była która podczas takiej kuracji zaszła w ciążę. Wszystko zależy jakie bakterie wyszly i co zaleci dr a najlepiej androlog.agusia18_11 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Justa, gratuluję
Czy Ty oddałaś krew do analizy, czy upuściłaś pół litra?
Jeśli to drugie to bym jadła duuuuużo buraków teraz i wszystkiego co ma żelazo. kobiety często maja jakieś krwiaki itd i krwawią w ciąży więc mam nadzieję, ze to nic nie wpłynie, ale szczerze to się nie znam
myślę jednak, ze skoro w 12 dniu masz tak wyraźną kreskę, to kropek pewnie sobie z tym poradził..
Czy mogę pierwsza wywróżyć Ci córeczkę?Justaaa lubi tę wiadomość
-
Flowwer dziekuje za cenne wskazówki witaminki właśnie zamówiłam w aptece , teraz musimy czekać do piątku na jakis antybiotyk żeby pozbyć sie tego dziadostwa.. Mam jeszcze takie pytanie czy te dwa najważniejsze wyniki które wyszły mojemu D obniżone mogły wyjść przez to ze mój mąż juz drugi miesiąc leży w gipsie malo co sie porusza bo za bardzo nie moze i dodatkowo przyjmował zaszczyki w brzuch praktycznie do dnia badania nasienia ,wspominałam o tym mojemu lekarzowi ale uparł sie ze jak najszybciej mamy wykonać badanie ,.agusia18_11
-
Malgonia wrote:Justa, gratuluję
Czy Ty oddałaś krew do analizy, czy upuściłaś pół litra?
Jeśli to drugie to bym jadła duuuuużo buraków teraz i wszystkiego co ma żelazo. kobiety często maja jakieś krwiaki itd i krwawią w ciąży więc mam nadzieję, ze to nic nie wpłynie, ale szczerze to się nie znam
myślę jednak, ze skoro w 12 dniu masz tak wyraźną kreskę, to kropek pewnie sobie z tym poradził..
Czy mogę pierwsza wywróżyć Ci córeczkę?
Też obstawiam córeczkęMalgonia lubi tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justa gratuluję!!! Krecha już całkiem wyraźna. Miałaś jakieś objawy??
Justaaa lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Emilkap11 wrote:Justa gratuluję!!! Krecha już całkiem wyraźna. Miałaś jakieś objawy??
Tylko z 10 na 11 dpo zaczął mnie boleć dość mocno brzuch plus okropne wzdecia, sama nie wiedziałam co to, czy jelita czy jajniki czy jeszcze coś innego i tak do 11dnia, po południu przeszło całkowicie.
I nie mam wysypu na twarzy jak to zawsze przed @.
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justaaa wrote:Poszło pół litra generalnie zawsze po oddaniu krwi pilnuje żeby jeść jak trzeba i nigdy problemów w związku z tym nie było. Mam nadzieję że kropek też tego nie odczuł.
Też obstawiam córeczkę
Też bym chciała córeczkę Ale jeżeli ovu była tak jak program wyznaczył, czyli 17go, to miałam 14,15,16,17.. Nie zgadnę z którego dnia żołnierzyk wygrał Raz jeszcze miałam 10go, ale trochę wcześnie przed ovu, chociaż ja już do końca sama nie wiem kiedy była, bo od 14go była susza kompletna, a do 14 mokro że hoho.. Najważniejsze zeby było zdrowe, czy to chłopiec, czy dziewczynka czy 7raczkiKoteczka82, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Justa gratulacje!!!
Moich wyników jeszcze nie ma, zejde na zawał....Justaaa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Justa gratulacje!!!
Moich wyników jeszcze nie ma, zejde na zawał....
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
Hiperinsulinemia, PCOS -
Amal wrote:Też bym chciała córeczkę Ale jeżeli ovu była tak jak program wyznaczył, czyli 17go, to miałam 14,15,16,17.. Nie zgadnę z którego dnia żołnierzyk wygrał Raz jeszcze miałam 10go, ale trochę wcześnie przed ovu, chociaż ja już do końca sama nie wiem kiedy była, bo od 14go była susza kompletna, a do 14 mokro że hoho.. Najważniejsze zeby było zdrowe, czy to chłopiec, czy dziewczynka czy 7raczki
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
Hiperinsulinemia, PCOS -
Dziewczyny chyba nic z tego nie będzie nikt nie zadzwonił. Chyba jestem skazana na tego buraczanego wieśniaka.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jeszcze nie mam wyników....Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
agusia18_11 wrote:Flowwer dziekuej za informacje tak ja juz wykonałam posiew odebrałam wlasnie wyniki ,z wymienionych przez ciebie bakterie nie wyszły ale wyszły z wymazu dwie inne i myślę ze mój D również je posiada. Czekam na wiwcej informacje jesteście niesamowite.
-
A na te bakterie co flower pisała robi się inny wymaz niż na zwykle bakterie. Robi się wymaz na chlamydia, ureaplasma i mycoplasma, bo one ze zwykłego posiewu nie wyjda, wiec jeśli jeszcze nie robiłaś, to tez jest zalecane:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 15:40
-
Koteczka82 wrote:Jeszcze nie mam wyników....
Czekam z Tobą kurde bety powinny być robione zawsze na cito -
Koteczka ja też czekamStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%