Najlepszy test
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzę na Twój wykres i powiem: sikałabym, teraz natychmiast Bez zbędnego nakręcania, bo sporo "idealnych" wykresów już się tu widziało.
A co do endo: nie mam pojęcia, czy można je zobaczyć i zmierzyć przez brzuch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 17:32
-
D-dawna wrote:Patrzę na Twój wykres i powiem: sikałabym, teraz natychmiast Bez zbędnego nakręcania, bo sporo "idealnych" wykresów już się tu widziało.
A co do endo: nie mam pojęcia, czy można je zobaczyć i zmierzyć przez brzuch.
No właśnie boję się zobaczyć znów I kreskę Ehh to chyba poczekam chociaż do środy-czwartku... -
nick nieaktualnyDziewczyny, ostatnio testowałam facelle z rossmana i pink express (i ten i ten strumieniowy). Prawdopodobnie wynik był fałszywie pozytywny ze względu na pregnyl, ale pink pokazał ledwo-co, a ten facelle mocną,fajną kreskę. Może komuś się przyda ta informacja:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna z wielu .... wrote:Witam
Czy używała któraś test Lady max ?
Czy jest wiarygodny? Zrobiony w 12 dniu po owulacji - negatywny ; (
Ja go też robiłam 12dpo i wyszedł negatywny ale niestety faktycznie nie byłam w ciąży. Ten test ma czułość 10.. Ale jako że zagnieżdżenie może być nawet do 12dpo to lepiej powtórz test po prostu jak @ nie przyjdzie -
nick nieaktualnyDziękuję za odpowiedź :*
Jeżeli tylko @ się nie zjawi ( oby nie przyszła) to powtórzę po jutrze bo taki mam termin. Jestem na duphaston i dlatego chciałabym wiedzieć a tyle się na czytałam ze większości wychodzi w ten dzień pozytyw jak są, że obawiam się ze wyszedł wiarygodny -
Jedna z wielu .... wrote:Dziękuję za odpowiedź :*
Jeżeli tylko @ się nie zjawi ( oby nie przyszła) to powtórzę po jutrze bo taki mam termin. Jestem na duphaston i dlatego chciałabym wiedzieć a tyle się na czytałam ze większości wychodzi w ten dzień pozytyw jak są, że obawiam się ze wyszedł wiarygodny
Nie stresuj się. Czasem nawet w 15-16dzień nie wychodzi Mojej koleżance całą ciążę testy nic nie wykrywały Może najlepiej zrób betę? Będziesz pewniejsza -
Facelle łapie nawet betę 3,1- miałam taką, ciąży nie było, być może była to pozostałość po ciąży biochemicznej z poprzedniego cyklu, ale blada kreska wyszła. One są obrzydliwie czułe, mimo że są przeznaczone do testowania w przewidywanym terminie okresu.
Asana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarysiaanna2609 wrote:Nie stresuj się. Czasem nawet w 15-16dzień nie wychodzi Mojej koleżance całą ciążę testy nic nie wykrywały Może najlepiej zrób betę? Będziesz pewniejsza
Dziękuję za dodanie otuchy oczywiście dopóki @ nie ma nadzieja jest. No cóż, ja to bardziej pesymistyczne myślę, skoro każdy poprzedni cykl nic to dlaczego miałoby się udać
Myślałam o becie, ale niestety nie dam rady, ani dzis ani jutro właśnie -
U mnie facelle pokazał kreskę bez patrzenia pod swiatlo w 9dpo przy becie 15
ruda85 lubi tę wiadomość