X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Negatywne testy , jutro beta
Odpowiedz

Negatywne testy , jutro beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny w miesiaczka wystapila w spodziewanym dniu, tylko, ze byla skapa robialm testy 6dni po okresie i dzis 12 dzien negatywne ,myslicie, ze moga byc wiarygodne? Jutro ide na bete upewnic.sie. jak musi byc wysoka, zeby byla oznaka ciazy?

Ann90
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;) wiesz co nie chce Cie dołować ale skapy okres nie jest objawem ciazy. Ja sama zawsze mialam regularne miesiaczki ale od grudnia do lutego troszke mi sie mozna powiedziec rozregulował bo mialam okres tylko po 3 dni a raz nawet tylko 2 i to bardzo skapy do tego dostawalam go nie w terminie i nie bylo to spowodowane ciaza. Teraz na szczescie wszystko wrocilo do normy . Jesli robilas test to chyba ciaze mozesz wykluczyc ale oczywiscie bete mozesz zrobic jak ma Cie to uspokoic;) Czasami zdarza sie ze wystepuje nie wielkie krwawienia w ciazy. Zycze powodzenia;)

Anna25
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe , ze mi sie cos rozregulowalo. Moze jakies zaburzenia, jak nigdy nie mialam bolesnych okr.tak teraz.co miesiac bol, przed.okresem bol piersi, nabrzmiale jak nie wiem. Ehh zobaczymy.

Ann90
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeważnie przy każdym okresie mam ból piersi choć czasami się zdarzy ze nie mam żadnych objawów różnie to bywa.

Anna25
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A długo starasz się o dziecko?

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ