SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Negatywne testy , jutro beta
Odpowiedz

Negatywne testy , jutro beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny w miesiaczka wystapila w spodziewanym dniu, tylko, ze byla skapa robialm testy 6dni po okresie i dzis 12 dzien negatywne ,myslicie, ze moga byc wiarygodne? Jutro ide na bete upewnic.sie. jak musi byc wysoka, zeby byla oznaka ciazy?

Ann90
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;) wiesz co nie chce Cie dołować ale skapy okres nie jest objawem ciazy. Ja sama zawsze mialam regularne miesiaczki ale od grudnia do lutego troszke mi sie mozna powiedziec rozregulował bo mialam okres tylko po 3 dni a raz nawet tylko 2 i to bardzo skapy do tego dostawalam go nie w terminie i nie bylo to spowodowane ciaza. Teraz na szczescie wszystko wrocilo do normy . Jesli robilas test to chyba ciaze mozesz wykluczyc ale oczywiscie bete mozesz zrobic jak ma Cie to uspokoic;) Czasami zdarza sie ze wystepuje nie wielkie krwawienia w ciazy. Zycze powodzenia;)

Anna25
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe , ze mi sie cos rozregulowalo. Moze jakies zaburzenia, jak nigdy nie mialam bolesnych okr.tak teraz.co miesiac bol, przed.okresem bol piersi, nabrzmiale jak nie wiem. Ehh zobaczymy.

Ann90
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przeważnie przy każdym okresie mam ból piersi choć czasami się zdarzy ze nie mam żadnych objawów różnie to bywa.

Anna25
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A długo starasz się o dziecko?

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ