negatywny test ciążowy 24 dnia cyklu
-
Emcia1987 wrote:Hej
Zrobiłam test ciążowy w 24 dniu cyklu wynik negatywny, myślicie że jest niewiarygodny? Czy którejś z was wyszedł w tym dniu pozytywny?
A który to dzień po owulacji? Sam dzień cyklu nic nam nie mówi...
Ja miewałam owulacje w 18-20 dc no to wtedy trudno,żeby test wyszedł w 24dc;) -
zbednie zalozony watek wedlug mnie, moglas na spokojnie poczytac kiedy testy zaczynaja wychodzic pozytywne, wejsc np na galerie wykresow i zobaczyc czy jest jakis 7dpo
-
Wiem że jest już bardzo dużo pytań tego typu ale muszę zapytać bo nie daje mi to spokoju.
Cykle mam 28 dniowe i nie zabezpieczamy się bo stwierdziliśmy że co ma być to będzie. Wczoraj minął termin miesiączki i nie dostałam jej jeszcze. Brzuch boli mnie od jakiś 8 dni jak na miesiączkę i mam biały taki gesty śluz, piersi bolą jak zwykle ale też zaczęły boleć te 8 dni temu a zawsze zaczynają jakieś 2 dni przed miesiączka.Test zrobiłam w 24 dniu cyklu i był negatywny. Czy jest szansa że to ciąża?" Nadzieja umiera ostatnia!! " " Kochać i być kochanym!! " -
a skąd my mamy to wiedzieć ? Szansa jest, bo na tym forum póki nie ma @, to jest nadzieja. Ale my NIE wiemy kiedy ty masz owulacje, ani czy się kochaliście w odpowiednie dni itd itp. Test prawdę ci powie, jak nie dzisiaj, to jutro. Albo zrób betę.
-
Niebieskookaaa96 wrote:Wiem że jest już bardzo dużo pytań tego typu ale muszę zapytać bo nie daje mi to spokoju.
Cykle mam 28 dniowe i nie zabezpieczamy się bo stwierdziliśmy że co ma być to będzie. Wczoraj minął termin miesiączki i nie dostałam jej jeszcze. Brzuch boli mnie od jakiś 8 dni jak na miesiączkę i mam biały taki gesty śluz, piersi bolą jak zwykle ale też zaczęły boleć te 8 dni temu a zawsze zaczynają jakieś 2 dni przed miesiączka.Test zrobiłam w 24 dniu cyklu i był negatywny. Czy jest szansa że to ciąża?Sylwia87 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -