X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nie kupujcie UPS-TEST OPTIMAL
Odpowiedz

Nie kupujcie UPS-TEST OPTIMAL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kashamba Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Kupiłam w super pharmie UPS-TEST był w promocji pierwszy pokazał "cień cienia" myślę jest nadzieja, kupiłam bobo test o czułości 10 wyszedł negatywny, następnego dnia znów UPS-TEST tym razem druga kreseczka już mocniejsza (na ulotce jest napisane że jeśli kreska testowa jest słabsza to i tak mogę być pewna ciaży) jeszcze tego samego dnia poszłam na bete i niestety wynik 2 (negatywny). A ja teraz siedzę załamana :(

Aniołek [*] 06. 02. 2014
    Julek 16. 08. 2015
  • Nilakshi Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Kashamba <przytulam>. Najgorsze, że ziarenko nadziei zostało zasiane przez ten test a później brutalny powrót do rzeczywistości :( Dzięki za ostrzeżenie.

1usadf9hv0znxknt.png
    f2w3dqk3wj2i88rk.png
  • KiKi123456 Nowa

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ostrzegam. Wychodzą 2 kreski (i to nie jakiś tam cień kreski) podczas gdy inne testy, i to o większej czułości, są ujemne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ