X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nie wiem co myśleć ..
Odpowiedz

Nie wiem co myśleć ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Cykle mam 28 dniowe, zawsze wszystko było regularnie. Ostatnią miesiączkę miałam 4 lipca i teraz powinna być 1 sierpnia. Ale jednak nie przyszla.. (wiem ze to tylko dwa dni..) brzuch pobolewa jak na okres od tygodnia..stosunek byl 2 dni przed owulacja i w owulacje bez zabezpieczeń. Test robiłam 31 lipca ale wyszedł negatywny. Kiedy mozna zrobić test ponownie? I czy wogule jest sens?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego zakladasz nowy watek by zadac jedno pytanie? Nie robmy z forum smietnika.

Test mozesz zrobic w kazdej chwili przeciez wiesz a najlepiej zrob bete bedziesz miala jasnosc sytuacji. Nikt nie powie Ci tutajczy jestes badz nie jestes w ciazy. Male opoznienia sie zdazaja, a moze to byc ciaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jdstem tutaj nowa wiec nie widzialam jak to jest dokladnie na forum. Nie pytalam czy jestem w ciazy tylko kiedy najlepiej zrobic test. Dziekuje za odpowiedz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ