X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nie wiem co myśleć ..
Odpowiedz

Nie wiem co myśleć ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Cykle mam 28 dniowe, zawsze wszystko było regularnie. Ostatnią miesiączkę miałam 4 lipca i teraz powinna być 1 sierpnia. Ale jednak nie przyszla.. (wiem ze to tylko dwa dni..) brzuch pobolewa jak na okres od tygodnia..stosunek byl 2 dni przed owulacja i w owulacje bez zabezpieczeń. Test robiłam 31 lipca ale wyszedł negatywny. Kiedy mozna zrobić test ponownie? I czy wogule jest sens?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego zakladasz nowy watek by zadac jedno pytanie? Nie robmy z forum smietnika.

Test mozesz zrobic w kazdej chwili przeciez wiesz a najlepiej zrob bete bedziesz miala jasnosc sytuacji. Nikt nie powie Ci tutajczy jestes badz nie jestes w ciazy. Male opoznienia sie zdazaja, a moze to byc ciaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jdstem tutaj nowa wiec nie widzialam jak to jest dokladnie na forum. Nie pytalam czy jestem w ciazy tylko kiedy najlepiej zrobic test. Dziekuje za odpowiedz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ