Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niepewny wynik
Odpowiedz

Niepewny wynik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Olcik1490 Nowa

Wysłany: 12 listopada 2021, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM. W sumie jest to moj pierwszy post ma jakim kolwiek forum ale mam problem.
    Tydzień temu gdy bylam w szpitalu wyszlo mi z badania moczu ze jestem w ciąży, lecz jedno co mnie zastanawia ze bylam wtedy 2 tyg po ostatniej miesiące. Lekarz stwierdził że szybko wyszedł test pozytywny ale ze wyniki się raczej nie mylą. Zostało mi od dziś 6 dni do następnej miesiączki, robilam test jeden w tyg byl nie wyraźny dziś drugi i tylko jedna kreska . Co robić?

Ania.k88 lubi tę wiadomość

• Martamamatoja Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2021, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zrobili badania bety HCG ?

Wysłany: 12 listopada 2021, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej podjedź na Betę HCG koszt około 40 zł daje pewny wynik

• Olcik1490 Nowa

Wysłany: 12 listopada 2021, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomnialam dodać ze mieszkam w Anglii

Wysłany: 12 listopada 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jest jakaś dziewczyna ktora mieszka za granicą i coś bardziej podpowie bo zupełnie nie nie jak tam to wszystko wygląda... ale w każdym laboratorium czy to w Polsce czy za granicą można zbadać hormon.

• Wjedzma Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, i jak tam u Ciebie, powtarzałaś testy?

age.png

Wysłany: 15 listopada 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcik czy ja 😅🙈 ja robiłam dziś tylko nie z porannego moczu i dupa biało 😭 ale spodziewałam się tego...

• Wjedzma Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to akurat do Olcik było :D a od Ciebie czekam na info po wizycie u gina ,bo wspominałaś że masz jutro. Ile już Ci się ten okres spóźnia? Wiesz, niektórym nawet 3 tygodnie po terminie wychodzą negatywy a później u gina niespodzianka, pęcherzyk, także póki okresu nie ma to jest nadzieja <3

age.png

Wysłany: 15 listopada 2021, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja tak miałam właśnie z córką co najlepsze.... pamiętam jak dziś wtedy pracowałam w wedlu dekorowałam torty wedlowskie i cały czas mi było nie dobrze musialam wziąć wolne 3 dni bo wymiotowałam jak kot robilam testy i nic to był listopad... okresu dalej nie miałam i testy wychodziły mi cały czas negatywne... pojechalam po prezenty dwa dni przed świętami i przy okazji oczywiście test ciążowy.. jak wróciłam to zrobilam sobie test i poszłam rozpakować prezenty wracam A tam dwie kreski... jak pojechalam do ginekologa to byłam już w 11 tygodniu!!

Felinka94 lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 listopada 2021, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wjedzma wrote:
    A to akurat do Olcik było :D a od Ciebie czekam na info po wizycie u gina ,bo wspominałaś że masz jutro. Ile już Ci się ten okres spóźnia? Wiesz, niektórym nawet 3 tygodnie po terminie wychodzą negatywy a później u gina niespodzianka, pęcherzyk, także póki okresu nie ma to jest nadzieja <3
    Nadzieja zawsze jest ! Ale przes sytuacje w poprzedniej ciąży cały czas mam nadzieję i to jeszcze większe rozczarowanie jest pozniej

• Wjedzma Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martamamatoja wrote:
    Kochana ja tak miałam właśnie z córką co najlepsze.... pamiętam jak dziś wtedy pracowałam w wedlu dekorowałam torty wedlowskie i cały czas mi było nie dobrze musialam wziąć wolne 3 dni bo wymiotowałam jak kot robilam testy i nic to był listopad... okresu dalej nie miałam i testy wychodziły mi cały czas negatywne... pojechalam po prezenty dwa dni przed świętami i przy okazji oczywiście test ciążowy.. jak wróciłam to zrobilam sobie test i poszłam rozpakować prezenty wracam A tam dwie kreski... jak pojechalam do ginekologa to byłam już w 11 tygodniu!!

O maaaatko 🙈 zdawało mi się że takie sytuacje ze komuś testy nie wychodzą w ciąży to rzadkość, ale widzę po tym forum że wcale nie :D To w takim razie tym bardziej trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać tej Twojej wizyty! Dawaj znać koniecznie zaraz po :)

age.png

Wysłany: 16 listopada 2021, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wjedzma wrote:
    O maaaatko 🙈 zdawało mi się że takie sytuacje ze komuś testy nie wychodzą w ciąży to rzadkość, ale widzę po tym forum że wcale nie :D To w takim razie tym bardziej trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać tej Twojej wizyty! Dawaj znać koniecznie zaraz po :)
    I dupa dzisiaj nie pojechalam bo zadzwonili do mnie ze lekarza nie ma i będę informować... muszę chyba gdzieś indziej iść tylko ciekawa gdzie ja się teraz dostanę 😭

• Wjedzma Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2021, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele, ale pech, przykro mi :/ A okresu dalej nie ma? Może powtórzysz test jakiś z DOZ albo bobo żółty?

age.png

Wysłany: 16 listopada 2021, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wjedzma wrote:
    Ja pierdziele, ale pech, przykro mi :/ A okresu dalej nie ma? Może powtórzysz test jakiś z DOZ albo bobo żółty?
    Nadal nic właśnie a dzisiaj to brzuch boli totalnie jak na okres myslalam że coś się zaczęło bo poczułam mokro poleciałam do łazienki A tu nic 😫 jutro pojadę do większego miasta u kupię jakieś inne testy... bo ja mieszkam na wsi tutaj test ciążowy to jakiś zwykły właśnie nawet żadnej nazwy nie ma tylko po prostu test ciążowy 🙈

• Wjedzma Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może machnij od razu bete jak już będziesz w mieście? Skoro mówisz że przy pierwszej ciąży też Ci testy nie wychodziły długo

age.png

Wysłany: 16 listopada 2021, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj z tą betą to jeszcze gorzej chyba się nakręcę 😫 nie wiem prześpie się z tym jeszcze chyba... pojadę kupię jeszcze ten test z bobo tak jak radziłyście i zrobie

• Wjedzma Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2021, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już Ci się parę ładnych dni spóźnia ten okres, przy teście dalej będziesz mieć z tyłu głowy, że może jesteś w ciąży tylko testy znów nie wychodzą, a przy becie będzie jednak jasność... Nie wiem, tak tylko mi się wydaje, zrób jak uważasz za słuszne, a ja dalej trzymam kciuki i czekam na wieści <3

age.png

Wysłany: 16 listopada 2021, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem o co chodzi ... może masz i rację ... najgorzej to czekanie na wynik 🙈 cierpliwość nie należy do moich mocnych stron

• Wjedzma Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2021, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w którym dniu cyklu wtedy Ci wyszła ta beta 2.3?

age.png

Wysłany: 16 listopada 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wjedzma wrote:
    A w którym dniu cyklu wtedy Ci wyszła ta beta 2.3?
    25 dzień cyklu... tylko zastanawiam się bo wyliczyło mi ze niby miałam owulke przesuniętą

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ