X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niepokojące plamienia
Odpowiedz

Niepokojące plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SaraC Debiutantka

Wysłany: 13 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was drogie staraczki! O dzidziusia staramy się przeszło rok i niestety bez skutku :( mój ostatni cykl dał mi trochę popalić i dlatego proszę o poradę, może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Okres powinnam dostać 2.09 i tak też było, jednak 29.08 pojawiły się plamienia (różowe, brązowe). Okres był w normie(6 dni) ale po nim również wystąpiły plamienia i trwają do dziś (13.09!!!). Taka sytuacja miała miejsce pierwszy raz. cykle mam regularne. Dodam że na wizytę u gin muszę poczekać jeszcze 1,5 tygodnia :( samopoczucie raczej kiepskie, czuję się bardzo zmęczona i pobolewa mnie czasami w okolicy pępka. czy któraś z was miała podobnie i co to może oznaczać?

• SaraC Debiutantka

Wysłany: 15 września 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś pomoże?

• Morwa Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:51

• SaraC Debiutantka

Wysłany: 16 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobione

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ