Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nietypowy cykl
Odpowiedz

Nietypowy cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • squ Koleżanka

Wysłany: 12 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak chyba każda tutaj staram się z mężem o dziecko. Jestem po owulacji 5 dzień, dzień po niej byłam na usg, które pokazało, że pęcherzyk ma nierówny zarys więc możliwe, że jestem po owulacji ale ze względu, iż pęcherzyk był duży 30mm ginekolog powiedział, że może być z tego torbiel. Od skończenia owulacji mam dużo śluzu, białego, grudkowego, bezwonnego. Wszystko w środku tak spuchło, że wystarczy, że badając szyjkę, czuje wszystkie ścianki oraz szyjkę, ledwo wkładając koniuszek palca. Do tego pięką mnie sutki i mam lekko wrażliwe piersi.
    Nic mnie nie boli, nie swiędzi.
    Czy to może być od torbieli? Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Ale na objawy ciążowe to chyba za wcześnie....?
    8f5ee7ab4b1e320292bb5fb89a8188c2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 15:29

• paulina_b Ekspertka

Wysłany: 15 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej na objawy ciążowe raczej za wcześnie. Ja mam torbiela i nie czuję nic gdyby nie to że lekarz mnie poinformował wogóle bym nie wiedziała, z tego co wiem torbiel może doskwierać jak jest dużych rozmarów. Ale od torbieli możesz mieć ból jajników zatrzymanie miesiączki a nie wrażliwe sutki i puchnięcie macicy. czy nie masz może jakieś delikatnej infekcji bo rozumię że śluż jest biały i bezwonny ale konsystencja grudkowata i serkowata świadczy o infekcji i tłumaczyłoby to rozpulchnienie

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem powinnaś iść ponownie na kontrole

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ