Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie niska beta
Odpowiedz

niska beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marianka90 Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2024, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,
    muszę bo się uduszę.
    od tamtych wakacji staramy się o drugiego brzdąca.
    jestem po poronieniu 1 marca,
    19 marca było widać dwa pęcherzyki, ale lekarka nie wiedziała czy coś z tego będzie.

od 2-3 dni mam aftę na języku. w tej świeżo poronionej ciąży miałam to samo i męczyłam się z nimi ze 2 tygodnie..

poszłam dziś do diagnostyki pobrać krew na betę hcg i progesteron bo mnie tak tknęło, że może ta afta znów zwiastuje ciążę 😅

w tym laboratorium jest ze kobiety nie będące w ciąży: < 5,0
    a ja mam wynik 3,1.
    jakby nie patrzeć według tabelki nie jestem w ciąży... tylko, że... no właśnie.. zawsze jak badałam betę hcg w diagnostyce i okazało się że się nie udało to wynik był < 1,2 a tu jest wynik 3,1..
    czy mogłam chwycić bardzo młodą ciążę?
    wieczorem ma być wynik progesteronu. jeśli chwyciłam ciążę wczesną to jakiego wyniku progesteronu się mogę spodziewać?

trzymajcie kciuki ☺️

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2024, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron mówi tylko o tym czy owu była czy nie 🙂

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    preg.png
    Sanco: czekamy na zdrową księżniczkę ❤️
  • Marianka90 Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2024, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój progesteron dziś to 13,78 ng/ml. to dobry wynik?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ