X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie niska beta
Odpowiedz

niska beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marianka90 Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2024, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,
    muszę bo się uduszę.
    od tamtych wakacji staramy się o drugiego brzdąca.
    jestem po poronieniu 1 marca,
    19 marca było widać dwa pęcherzyki, ale lekarka nie wiedziała czy coś z tego będzie.

od 2-3 dni mam aftę na języku. w tej świeżo poronionej ciąży miałam to samo i męczyłam się z nimi ze 2 tygodnie..

poszłam dziś do diagnostyki pobrać krew na betę hcg i progesteron bo mnie tak tknęło, że może ta afta znów zwiastuje ciążę 😅

w tym laboratorium jest ze kobiety nie będące w ciąży: < 5,0
    a ja mam wynik 3,1.
    jakby nie patrzeć według tabelki nie jestem w ciąży... tylko, że... no właśnie.. zawsze jak badałam betę hcg w diagnostyce i okazało się że się nie udało to wynik był < 1,2 a tu jest wynik 3,1..
    czy mogłam chwycić bardzo młodą ciążę?
    wieczorem ma być wynik progesteronu. jeśli chwyciłam ciążę wczesną to jakiego wyniku progesteronu się mogę spodziewać?

trzymajcie kciuki ☺️

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2024, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron mówi tylko o tym czy owu była czy nie 🙂

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    29+4 tc 1564g cudownej dziewczynki
    preg.png
    Sanco: czekamy na zdrową księżniczkę ❤️
  • Marianka90 Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2024, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój progesteron dziś to 13,78 ng/ml. to dobry wynik?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ