NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
blue00 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48c88ffa795b.jpg
-
_Hope_ wrote:Ej test ciążowy wychodzi pozytywny z coli? Nie mam coli o bym sprawdziła
Reset a kawa z cytryną?
W życiu o tym nie słyszałam! Idę zaraz zrobić! Jak pomoże to Ci wysyłam butelkę wina :*
Edit: oczywiście mam na myśli kawę, nie test z coli:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 15:16
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
blue00 a cóż to za robactwo? aż mnie wzdrygło brrrrr
reset jak sprawdzisz ten test z coli to napisz koniecznie.... w życiu czegoś takiego nie słyszałam...
mi został już tylko 1 test ciążowy i nie wiem czy jutro robić czy poczekać do @... czy kupić kolejne i robić bo i taka możliwość jest...34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
MOJE wrote:Szlak mnie trafia z tym że tyle się płaci podatków, zusow i nic z tego później nie ma. Przecież te całe starania to jakaś ogromną dziura finansowa.
Co miesiąc płacąc podatki szlak mnie trafia, że to samo gdybym wyrzucała te pieniądze w błoto bo nic z tego nie mamAmy333, Pomi lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Reset mi na migrene pomaga amol i czapka. Nacieram czoło, skronie i zatoki Smoleń zakładam czapkę i idę w komentarzach na godzinę może półtora. Wstaję jak nowonarodzona. Tylko czapkę zaciąga aż na oczy bo mam okropny swiatlowstret
-
amb83 wrote:blue00 a cóż to za robactwo? aż mnie wzdrygło brrrrr
reset jak sprawdzisz ten test z coli to napisz koniecznie.... w życiu czegoś takiego nie słyszałam...
mi został już tylko 1 test ciążowy i nie wiem czy jutro robić czy poczekać do @... czy kupić kolejne i robić bo i taka możliwość jest...
Ja zamierzam kawę z cytryną zrobić jako lek na ból głowy, a nie test z coli. Ale dam znać czy kawa pomogłaIzape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Vivanillka wrote:Reset mi na migrene pomaga amol i czapka. Nacieram czoło, skronie i zatoki Smoleń zakładam czapkę i idę w komentarzach na godzinę może półtora. Wstaję jak nowonarodzona. Tylko czapkę zaciąga aż na oczy bo mam okropny swiatlowstret
Amol chyba mi się skończył.Swiatlowstret miewam przy migrenie,dziś to chyba nie to... (Choć zaczyna mi być niedobrze, więc nie wiem, czy w kierunku migreny nie zmierza).
Idę robić ta kawę, oby zadziałało, bo dzień mam strasznie zmarnowany...
Reset a to na pewno migrena? Gdzie Cię boli? Ja migren za bardzo nie miewam, ale na ból głowy pomaga mi czasami ciąganie się małżowinki uszne a jak ból jest ciśnieniowy to coś zimnego za głowę, na kark . Lód w woreczku foliowym np.2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
reset hihi to się nabrałam..... z tą kawą z cytryną to poczekaj najpierw ciśnienie zmierz jak masz za wysokie to kawa tylko pogorszy sprawę...
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
blue000 oooooo ja pier.....wiastkuję..... jakbym coś takiego zobaczyła na żywo to ktoś miałby dużo sprzątania bo chyba bym się zesr.....a ze strachu i obrzydzenia...... sorki.....
tzn rozumiem i podziwiam Twój zapał hodowlany ale dla mnie zwierz domowy to max 4 łapy hihiNagroda2013, Czrna 81 lubią tę wiadomość
34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
Reset jak niskie cisnienie to polecam podwójny org...m Resetuj głowę ♡♡
reset, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Boże ja to mam szczęście! Dzwonię do przychodni żeby się umówić do rodzinnego bo mam 37,2 temperaturę i nie nadaje się iść do pracy z zapaleniem ucha i oskrzeli. Myślałam że dwa dni w łóżku mi pomoże hehe. Przy okazji może zagaje o te badania co Flowwer mówiła i okazuje się że kto dziś przyjmuje po południu? Moja pani doktor od skierowania na tarczycę
-
Hope, ja jestem migrenowcem i zawsze wtedy boli z jednej strony i za okiem... Dziś ciśnie mnie cała głowa, choć teraz jakby tylko z prawej strony (co dziwne, bo zawsze boli z lewej przy migrenie).
Amb, ja jestem bardzo niskociśnieniowa. Ale aż zmierzyłam z ciekawości 88/56, więc kawa nie zaszkodzi raczej.
Flower, rano się z M. pokłóciłam, teraz chwilę wychowawczo pochodzę z fochem.
Dziewczyny, uwielbiam Was za to, że można na Was liczyć w każdej sytuacji i spotkać się z taką życzliwościa w tematach pozastaraniowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 15:28
Flowwer lubi tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.