NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna sto lat dla twojego małego mężczyzny !!!
Czy ktoś wie co u Nadzieji ?
Olik apetyt wraca to dobrze !!!
Bociek nadrabiaj z bo to nie akcja świeżaki ja na razie kiszonkiCzrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
olik321 wrote:Kate od wymiotow. Generalnie mam mdłości i wymotuje czasami. Ale wczoraj od 17 ciurkiem.. do tego doszła biegunka.
Staraj się pic jak najwiecej to zawsze pomoże a nie zaszkodzi
Dzięki za odpowiedź. Noo to nie zazdroszczę na pewno, dobrze, że zaopiekowali się Tobą w tym szpitalu. Wypuszczą Cię dzisiaj i będziesz jak nowonarodzona
Staram się pić ale jak piłam zawsze litr dziennie to teraz ciężko mi z tymi 2,5L. Ale czego się nie robi dla fasolki -
Jeszcze mi Problemika brakuje
-
Karolina90 wrote:
Dziewczyny takie dodatkowe kg to samo szczęście w przypadku kg ciążowych
A u mnie teoria płodne miesiąca urodzinowego się nie sprawdziła :-P za 4 dni urodziny a ja mam @
Coś ty! jak kocham swój brzuszek choć na razie spożywczy
A co do urodzinowego miesiąca obyś się nie zdziwiła że już lecisz z niami ciąży.
Nie wiem czy pamiętasz ja wisałam że 1dc cyklu stymulowanego z IVF to 1 dzień ciąży i bach....
Maja już 6 kg na + rośnie się nam ...Karolina90, MOJE lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Coś ty! jak kocham swój brzuszek choć na razie spożywczy
A co do urodzinowego miesiąca obyś się nie zdziwiła że już lecisz z niami ciąży.
Nie wiem czy pamiętasz ja wisałam że 1dc cyklu stymulowanego z IVF to 1 dzień ciąży i bach....
Maja już 6 kg na + rośnie się nam ...
To u mnie już 13 dzień ciąży!lamka, olik321, nenusia, Flowwer, Czrna 81, Bocianiątko, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MOJE wrote:Hej babeczki ale naprodukowalyscie właśnie przebrnęłam przez wszystkie posty.
Słuchajcie a ja odkryłam jak bardzo organizm sobie ze mnie robi jaja.
Myślałam że owu będzie z prawego jajnika. Mocno bolał od pierwszych dni cyklu. Ostatnie dwa dni dużo mniej więcej obawiałam się co będzie. Lewa strona prawie nie odczuwalna... I co ... Jak okazało się że dwa pęcherzyki są w lewym to nagle,mimo że jestem zajęta czymś, innym zaczynam odczuwać i to wyraźnie lewy jajnik i plecy po lewej stronie. No masakra.
Już teraz wiem skąd moje wszystkie ciążowe objawy. Co cykl całkiem inne i wyjątkowe. Mój mózg manipuluje moim ciałem żeby zrobić mnie w konia. W tym cyklu w drugiej fazie nie mogę się mu dać przekonać do urojonej ciąży.
Kochana mnie zawsze bolał prawy jajnik czy był na nim pęcherzyk czy nie a lewy to tak zabolał przed samą ovu. Ja miałam zawsze naprzemienne. Nawet jak przy IVF na lewym były 6 to nie czułam go.
MOJE lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Minie Black łap kopa. Wyrzuć wszystkie fajki a kysz!!!
Olik super,że już Ci lepiej. Ja też w pierwszej ciąży złapałam jakiegoś rotavirusa masakra.Minie Black lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Dziewczyny, potrzebuję kopa, po CP wróciłam do fajek, najchętniej bym je jadła, az mnie trzęsie żeby zapalić, przy 1 ciąży mnie odrzuciło jak jeszcze nie wiedziałam, a teraz!
Wszystkie wspomagacze odpadają ale słonecznik, ryż preparowany, paluszki coś czym zajmniesz dłonie. E-papierosa nie polecam bo zawiera nikotynę.Minie Black lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:To u mnie już 13 dzień ciąży!
13 w piątek hihihihihhiKateHawke, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Minie Black wrote:Dziewczyny, potrzebuję kopa, po CP wróciłam do fajek, najchętniej bym je jadła, az mnie trzęsie żeby zapalić, przy 1 ciąży mnie odrzuciło jak jeszcze nie wiedziałam, a teraz!
Widzę w stopce że masz juz dziecko ? Stasia ? To skoro potrzebujesz kopa to zastanów się czy jesteś w stanie odpalić fajkę i dmuchnąć swojemu synowi prosto w twarz ? Nie ? No to nie rób tego też tej małej istotce którą masz w środku...
Minie Black, Nagroda2013 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Dzień dobry
MiniBlack -nie trzeba się doszukiwać wyraźnie widać drugą krechę robisz betę?
Olik miłej regeneracji mam nadzieję w domu
FloTy i Maja to będziecie w ciąży jak modelki wyglądać nie zależnie od tego ile przytyjecie ważne żeby dzieciom było dobrze i zdrowo a reszta jakoś obleci.
Czrna 100 lat dla przystojniaka!
Jedna z Wielu jaki śliczny avatarek! BoćkuTwój angry-bociek też Najszybciej wbił mi się do głowy baby blue najłatwiej będzie mi Cię zapamiętaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 09:15
blue00, Flowwer, Czrna 81, Bocianiątko, Minie Black lubią tę wiadomość
-
amb83 wrote:mam wyniki... pomożecie? 26dc i teoretycznie 11dpo choć przy takiej prolaktynie to owu chyba nie było? dla ułatwienia normy lab w nawiasach
TSH 3 (ICD9:L69) ↑ 5,51 mIU/l (0,27 — 4,20)
Wolna trójodotyronina (FT3) (ICD9:O55) 2,88 pg/ml (2,57 — 4,43)
Wolna tyroksyna (FT4) (ICD9:O69) 1,20 ng/dl (0,93 — 1,70)
Progesteron (ICD9:N55) 1,76 ng/ml (f. folikularna 0,057 - 0,893 środek cyklu 0,121 - 12 f. lutealna 1,83 - 23,9 po menopauzie 0,05 - 0,126 ciąża: I trymestr 11 - 44,3 II trymestr 25,4 - 83,3 III trymestr 58,7 - 214)
PRL - prolaktyna (ICD9:N59) ↑ 1203,00 mIU/l (Kobiety: 102 - 496 Ciąża: I trymestr 189 - 4 051 II trymestr 953 - 5 636 III trymestr 1107 - 7 390 mIU/l x 0,047=ng/ml) -
nick nieaktualnyMeśka wrote:Widzę w stopce że masz juz dziecko ? Stasia ? To skoro potrzebujesz kopa to zastanów się czy jesteś w stanie odpalić fajkę i dmuchnąć swojemu synowi prosto w twarz ? Nie ? No to nie rób tego też tej małej istotce którą masz w środku...
Meśka, Bocianiątko, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
...jeszcze tak odnośnie zachodzenia w dniu urodzin... ja to interpretowałam że największa szansa raz w roku w okolicy urodzin a z tego co doczytałam chodzi o sam DZIEŃ urodzin miesiąc w miesiąc 9wg kalendarza księżycowego)... to by się zgadzało -mam urodziny 8 lutego a synek poczęty 8 listopada teraz będę siedziała co miesiąc z kalendarzem i patrzyła kiedy wypadnie ewentualna implantacja hehehehe
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:...jeszcze tak odnośnie zachodzenia w dniu urodzin... ja to interpretowałam że największa szansa raz w roku w okolicy urodzin a z tego co doczytałam chodzi o sam DZIEŃ urodzin miesiąc w miesiąc 9wg kalendarza księżycowego)... to by się zgadzało -mam urodziny 8 lutego a synek poczęty 8 listopada teraz będę siedziała co miesiąc z kalendarzem i patrzyła kiedy wypadnie ewentualna implantacja hehehehe
nenusia, Lunaris, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość