NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Emiilka wrote:Nika, ale to jest 2, a nie 2000
Ale i tak - ciąża, mówię Ci! Badaj w środę!Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka, Boćku pewnie faktycznie to tylko miejsce na kreskę a głupia sobie robię nadzieję nie wiedziałam, że to "miejsce" się pojawia na każdym teście, tak bym się nie doszukiwala. Ja tam na prawo od bialego o ktorym mowisz widzialam lekko różowa;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 16:15
-
Luna1993 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a76398a5197.jpg
Boże powiedzcie, że nie oszalałam :oLuna1993 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Edit! Luna poruszałam monitorem, i faktycznie coś jakby tam jest, wtedy by była idealnie symetryczna do kontrolnej a na bete to możesz skoczyć choćby teraz Ja po osttanim bladziochu leciałam o 20.30 do labu przszpitalnego, w niedzię!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 16:20
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Motylek85 wrote:Iza obys dostala ta prace!
Amy piekny wynik.
Problemik nie wieże.. Sprawdz to.
Luna ja widzę.
Rucola piekna beta!
Ja dzis doluje:( jakoś mi nie tak.Motylek85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Któraś z Was ma tutaj wadę serca? w sensie niedomykalność zastawki? to dość "popularna wada"... zastanawiam się, bo robię regularnie usg serca i zawsze mnie boli pierś przy mostku jak mi jeździ sprzętem. Tak samo mam z Mężem jak źle dotknie to boli. Lekarz mówi że taka uroda ale jestem ciekawa
Ja mam wypadanie płatka zastawki mitralnej i częstoskurcz nadkomorowy napadowy pzerywany adenozyną -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Ja mam wypadanie płatka zastawki mitralnej i częstoskurcz nadkomorowy napadowy pzerywany adenozyną
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy gratulacje
Luna ja widzę kreskę idź na betę i nie dręcz się bo wrzodów dostaniesz ,już byś dawno wiedziała napewno i mogła się cieszyć a tak to stresa masz.A my razem z tobą umieramy z ciekawosciWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 16:28
Czrna 81, Luna1993, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Bunia mnie juz oczy bolą od patrzenia na te moje cienie, ręce zasikane, fuj jutro sikam na bobo i publicznie obiecuje, że w przyszłym miesiącu nie robię sikańca a betę
-
nick nieaktualny