NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia przykro mi:( nie da się poprawić wyników?? Może akonaultujciw to jeszcze z kimś?
Nas czeka to w przyszłym tygodniu...
Moja przyjaciółka urodzila dzis synka jest piękny:)) moze zwolniła mi brzuszek??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 19:11
Czrna 81, -Monika-, olik321, Flowwer lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hop, hop Hope, Hope potrzebuję konsultacji ze specjalistą od testów owu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c14585ff08e.jpg
Pierwszy cykl testowania na OneStepach i jakoś coś dziwinie? Nie wiem co myśleć o tym? Bardzo ładnie szybko pokazują kreski nie zostawiające wątpliwości ALE!
Zwykle owulację mam 12-14 dc (zdarzyło się raz szybciej 10dc). Dodatni test pokazał mi się 9dc, temperatura tego niby nie potwierdza ale dziś nie mierzyłam- po nocy zawsze mi wychodzi 36,8 i jest niemiarodajna. Wyraźnie czułam jajcory dziś o północy i dziś cały dzień mnie boli lewy. Ja bym obstawiała że owu była dzisiaj 11dc. Nie wiem co myśleć-czy owu była wcześniej jak pokazują testy czy też testy pokazały pik LH a owu 24h potem? HELP bo zgłupiałam i już mam stresa że Ciastek się spóźnił z (znowu!). -
Flo gratuluję córeczki! Niech panna rośnie zdrowo.
Blue czy ja widzę bladziocha?
Ja byłam u lekarza. Zapalenie Krtani
Kolejne pytanie: co sądzicie o testach strumieniowych doz? Jestem tak slaba że nie dałam rady zajechać do Rossmann po bobusie aptece dostałam doz'owskie testy o czułości 10miu/ml.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Frelcia przykro mi:( nie da się poprawić wyników?? Może akonaultujciw to jeszcze z kimś?
Nas czeka to w przyszłym tygodniu...
Moja przyjaciółka urodzila dzis synka jest piękny:)) moze zwolniła mi brzuszek??
Iza, wy robicie HBA?
Idź i testuj póki co, bo może u Was to nie będzie potrzebne!
A a propo bombardino - jak dostałaś to gotowe z Włoch to nawet brandy nie musisz dodawać, ale bita śmietana wskazana! Kupcie sztuczną w sprejuIzape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuchy dopiero wstałam obiad się robi, pies nakarmiony więc przysiadłam do was ale jestem mega niewyspana więc nie ogarniam co u kogo
Kate! Kciuki bardzo mocno zaciśnięte będzie dobrze
Bociek nie marudzić mi tu proszę, że gitarę nam zawracasz. Każdej odpisujesz jak ma problem i doradzasz więc to normalne że ze swoimi problemami przychodzisz do nas i liczysz na wsparcie takie samo jak dajesz nam
Flowwer ahhh dziewczynka
Ja ten cykl odpuszczam nic z tego nie będzie. Ale marzec jest mójCzrna 81, KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Hop, hop Hope, Hope potrzebuję konsultacji ze specjalistą od testów owu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c14585ff08e.jpg
Pierwszy cykl testowania na OneStepach i jakoś coś dziwinie? Nie wiem co myśleć o tym? Bardzo ładnie szybko pokazują kreski nie zostawiające wątpliwości ALE!
Zwykle owulację mam 12-14 dc (zdarzyło się raz szybciej 10dc). Dodatni test pokazał mi się 9dc, temperatura tego niby nie potwierdza ale dziś nie mierzyłam- po nocy zawsze mi wychodzi 36,8 i jest niemiarodajna. Wyraźnie czułam jajcory dziś o północy i dziś cały dzień mnie boli lewy. Ja bym obstawiała że owu była dzisiaj 11dc. Nie wiem co myśleć-czy owu była wcześniej jak pokazują testy czy też testy pokazały pik LH a owu 24h potem? HELP bo zgłupiałam i już mam stresa że Ciastek się spóźnił z (znowu!).Lunaris lubi tę wiadomość
-
Frelcia :* popłaczcie, poprzytulajcie, odpocznijcie, prześpijcie temat.
Będzie dobrze choć może trudno w to teraz uwierzyć. Ja wierzę- patrząc jak mały Kwiatuszek macha rączkami i nóżkami, czekając na dzieciątka Innej, Agniechy i transferek Kate już jutro!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 19:28
-
_Hope_ wrote:Zdecydowanie ovu jest po piku. Ile to różnie. Nawet 2 dni po. Ja bym jeszcze sikala dla pewności
Bocianiątko, reset, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:HBA nie da się poprawić. Robi się to badanie jak się zwykle in vitro nie udaje. Dlatego metoda pixi. Chyba zrezygnuje z laparoskopii i podejdę do in vitro. Tyle dziś ode mnie wybaczcie. Placzemy
Frelciu, płacz, krzycz i rób wszystko, co może Ci pomóc. I nie szukaj odpowiedzi na pytanie, dlaczego Was to spotkało, bo tego nikt nie wie...
Ale skoro rozważasz od razu podejście do in vitro to jak już się z tym pogodzisz, to wtedy weź przypomnij sobie wszystkie szczęśliwe dziewczyny tutaj i bierz przykład z Flo czy Innej!innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Iskierka21 wrote:Dziewczyny możecie jeszcze raz podrzucić linka z tymi testami owu? Próbuje go odnaleźć ale zaginął tyle dziś napisałyśmy
Iskierka21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBocianek nie wiem czy moje problemy są mniejsze czy większe, nie da się tego tak ocenić i nie ma to też sensu. Wierzę, że obu nam się uda zobaczysz!
I wiecie co, cieszę się że poszłam do tego lekarza, budzi moje zaufanie, czułam że jest partnerem w rozmowie, co było fajne, a nie oceniającym, bezużytecznym gburem. Wspominał o badaniu mutacji mthfr i kariotypach ze względu na mamę, ale powiedział, że to w następnej kolejności.
Frelcia jestem z Tobą, jeśli chciałabyś pogadać, masz do mnie priva.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 19:28
reset, Iskierka21, Czrna 81, Anaaa90, amb83 lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Jakiś bladzioch jest ale....śluz już mi się zabarwia na pomarańczowo
A może się implantuje dzidziuś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 19:30
-
Lunaris wrote:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6689766064
Ja jednak zamowiłam te z melissy przy okazji zamawiania żelu. 17 zł za 30 szt to nie tak źle. Będę na nie sikać i porównywać z tymi z allegro. Zrobię eksperyment
A może i zamówię te z linka? Porównywać 3 testy?? -
Lunaris wrote:Dzięki :* to mówisz żeby jednak dziś sexić i nie fochać na Ciastka? idę otworzyć wino to mi łatwiej honor będzie wsadzić do kieszeni
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Iskierka21 wrote:Ja jednak zamowiłam te z melissy przy okazji zamawiania żelu. 17 zł za 30 szt to nie tak źle. Będę na nie sikać i porównywać z tymi z allegro. Zrobię eksperyment
Iskierka21 wrote:Ja jednak zamowiłam te z melissy przy okazji zamawiania żelu. 17 zł za 30 szt to nie tak źle. Będę na nie sikać i porównywać z tymi z allegro. Zrobię eksperyment
nick nieaktualny