NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
No mnie znow goraczka rosnie, na wieczor..zimno mi i jestem pod koldra i kocemMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:No mnie znow goraczka rosnie, na wieczor..zimno mi i jestem pod koldra i kocem
Łączę się z Tobą w cierpieniu. Ja leżę z zapaleniem Krtani -
Frelcia wrote:Jestem po lekarzu. Pomoże nam tylko in vitro. Michał ma tak fatalny wynik. Jestem załamana. Metoda pixi.
Vivanillka, reset, Lunaris, Kotowa lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Iskierka21 wrote:Te co wcześniej linkowałam. Może będe jedyna której wyjdą?
Przynajmniej sobie posikam -
Osz qrde zaraz 500 strona!
-
reset wrote:Iza, wy robicie HBA?
Idź i testuj póki co, bo może u Was to nie będzie potrzebne!
A a propo bombardino - jak dostałaś to gotowe z Włoch to nawet brandy nie musisz dodawać, ale bita śmietana wskazana! Kupcie sztuczną w spreju
Frelcia tym bardziej mi przykro:(Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Siknelam na allegraka i nic mnie nie zaskoczyło !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
innamorata88 wrote:In vitro kochana to nic strasznego ❤️ Nam migiem pomogło, wiem, że brzmi strasznie, ale spójrz na to z drugiej strony - gdybyście nie znali wroga moglibyście się tak męczyć latami...
Inna, właśnie o to mi chodziło! Dziś wiadomo, że Frelci nic nie pocieszy, ale czasem sobie myślę, że najszczęśliwsza byłabym, gdybym miałam niebawem diagnozę, co może być przyczyną niepowodzeń. Bo wtedy można działać, a lata - jak np. u Flo - chodzenia po lekarzach, różnych diagnoz i koncepcji skutkują nie tylko pustym kontem, ale ogromnymi kosztami psychicznymi. Bo już patrząc na nas (a w sumie krótko walczymy), widzę, że wszystko przezywam ja, przeżywa M. i jeszcze przeżywamy wszystko jako małżeństwo ;(Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Izape_91 wrote:Siknelam na allegraka i nic mnie nie zaskoczyło !
No dobra, a kiedy sikasz rankiem na coś porządnego?
I jak Mama?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Iskierka21 wrote:https://www.apteka-melissa.pl/produkt/horienmedical-test-owulacyjny-paskowy-30sz,14700.html
hahhahha miałaś nosa to te horieny
Ciekawe czy będa bardziej beznadziejne niż allegrakiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 19:59
-
Iskierka21 wrote:Chyba zaraz otwieram winko. Ktoras się przyłączy??
Iskierka, ja chętnie, ale gdzieś za godzinę - dwie!Iskierka21 lubi tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.