NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Iskierka, ja chętnie, ale gdzieś za godzinę - dwie!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
moli5 wrote:Ferciu mój mąż ma wyniki 5 mln / mln ,morfologia 4%,koncentrat ...39 mln w ejakulancie,ruchliwość total 2% i jestem w 3 ciąży. Nam też.mowiono ,że nawet na invitro się nie kwalifikujemy ( chyba ,że nasieniem dawcy) zmień lekarza!
Głowa do góry ,jeszcze nic nie jest przesadzone.Frelcia, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Izape_91 wrote:Sto lat! Dziś pijemy zdrowie męża żeby dobre plemniki produkował! Co by nasza Hope została szczęśliwie zafasolkowana
Idę grzać wino! -
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczynki życzę miłego wieczorku. Mój wrócił więc seksy trzeba odprawiać.
Pijcie dużo trzeba korzystać póki jeszcze możemylamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoli5 wrote:Ferciu mój mąż ma wyniki 5 mln / mln ,morfologia 4%,koncentrat ...39 mln w ejakulancie,ruchliwość total 2% i jestem w 3 ciąży. Nam też.mowiono ,że nawet na invitro się nie kwalifikujemy ( chyba ,że nasieniem dawcy) zmień lekarza!
Głowa do góry ,jeszcze nic nie jest przesadzone.
Nie zmienię lekarza...ufam mu całkowicie.. HBA to nie morfologia.. morfologie mamy 5%.. dna też ok...
INNA... czy słyszałaś o tej metodzie pixi? Jaka ma skuteczność... -
Frelcia wrzuć tu te wyniki męża tu dziewczyny wiedzą więcej niż niejeden lekarz! wrzuć wyniki i opisz czy mąż coś suplementuje czy praca siedząca czy pali itp.
Lunaris pik LH czytałam że może być miedzy 12 a 48 godzin przed owu u Ciebie pik pokazał się w 9 dc z tego co widać...
reset co do przygotowań ślubnych to ja też latałam wszędzie z segregatorem a na sam dzień ślubu miałam plan a tabeli godzinowej dla każdego hihi dla mnie męża mamy taty mojej siostry mojej przyjaciółki druhen i drużbów hihi jak siostrze pokazałam to usiadła z wrażenia hihi
lamka cieszę się że mogłam coś pomóc ja dla poprawy humoru czasem cmokam mojego piesa w kulfon ale ja mam jakieś zboczenie na punkcie psich kulfonów hihi
tak mnie rozochociłyście że zaraz chyba lece siknąć na owulaka mimo że dopiero mam 7dc mam te różowe allegraki stare jeszcze... kilka przeterminowanych też znalazłam grzebiąc w łazience i zastanawiam sie czy przeterminowane też obszczywać czy wywalić...?34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
Amb obszczywac zdecydowanie!
Anaaa90, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
amb83 wrote:reset co do przygotowań ślubnych to ja też latałam wszędzie z segregatorem a na sam dzień ślubu miałam plan a tabeli godzinowej dla każdego hihi dla mnie męża mamy taty mojej siostry mojej przyjaciółki druhen i drużbów hihi jak siostrze pokazałam to usiadła z wrażenia hihi
Amb, też miałam tabelki z rozpiską co do kwadransa kto gdzie ma być i o której!
Jestem control freakiem zwanym przez M. pieszczotliwie "Hausgestapo"Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Amb -sikaj, i tak wywalisz to możesz wyrzucić zasikane dla statystyki zobaczymy co pokażą.
Ja już 2 lampkę opróżniam co by Ciastka jakoś rozmiękczyć (i mojego focha). Także Wasze zdrowie dziewczyny! -
Frelcia wrote:Nie zmienię lekarza...ufam mu całkowicie.. HBA to nie morfologia.. morfologie mamy 5%.. dna też ok...
INNA... czy słyszałaś o tej metodzie pixi? Jaka ma skuteczność...
Ja nie Inna, ale czytałam o tym na stronie naszej, krakowskiej kliniki jak szukałam lekarza dla siebie. Tu masz cytat:
Liczne badania potwierdzają skuteczność zastosowania pICSI w technikach wspomaganego rozrodu, szczególnie u par, gdzie u partnera występuje nieprawidłowy wynik badania HBA (test wiązania z kwasem hialuronowym). Wykazano zwiększony odsetek ciąż klinicznych i żywych narodzin po zastosowaniu metody pICSI, w porównaniu z klasycznym ICSI.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Amb, też miałam tabelki z rozpiską co do kwadransa kto gdzie ma być i o której!
Jestem control freakiem zwanym przez M. pieszczotliwie "Hausgestapo"
hausgestapo hihi padłam!
spróbuję wstawić zdjęcie mojego kanapowca zobacze czy sie uda bo we wstawianiu zdjec to noga jestem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94d46f1f8dcc.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 20:32
blue00, lamka, Lunaris, Yoselyn82, KateHawke, Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
nick nieaktualnyreset wrote:Ja nie Inna, ale czytałam o tym na stronie naszej, krakowskiej kliniki jak szukałam lekarza dla siebie. Tu masz cytat:
Liczne badania potwierdzają skuteczność zastosowania pICSI w technikach wspomaganego rozrodu, szczególnie u par, gdzie u partnera występuje nieprawidłowy wynik badania HBA (test wiązania z kwasem hialuronowym). Wykazano zwiększony odsetek ciąż klinicznych i żywych narodzin po zastosowaniu metody pICSI, w porównaniu z klasycznym ICSI.
Dziękuję:*....mam nadzieję. Że się uda.. -
Dobra, ja już na pełnym luzie w chałupie, uwolniłam cycki leze z winem, to się nazywa życie !
Lunaris, Anaaa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
i dupa... żaden z linków nie daje mi miniatueki.... podpowiedzcie co zrobić
ooooooooooom pokombiniłam i się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 20:33
34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
Frelcia wrote:Dziękuję:*....mam nadzieję. Że się uda..
Frelciu, oczywiście, że się uda :*
Po szybkiej i celnej (!) diagnozie, z dobrym lekarzem nie innej opcji!
Frelcia wrote:Nie zmienię lekarza...ufam mu całkowicie.. HBA to nie morfologia.. morfologie mamy 5%.. dna też ok...
INNA... czy słyszałaś o tej metodzie pixi? Jaka ma skuteczność...Bocianiątko, Lunaris, olik321, Rucola, Phnappy, KateHawke, Czrna 81, Flowwer, Lena21, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
amb83 wrote:i dupa... żaden z linków nie daje mi miniatueki.... podpowiedzcie co zrobić