NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczęta,
ja nie wiem co się tak ociągacie z nowymi serduchami na 1 stronie Obijacie się!!!!!!!!!!
A tak na serio: jak Was wszystkie nagle wysypie to serwery nie wytrzymają
Ja dziś mam 1 dzień cioty... Jak mnie brzuch rżnie to jakaś masakra... Nienawidzę okresu po biochemicznej No i dziś pierwszy tabs Ovulastanu wzięty - czyli witaj przerwo od starań... Ciekawe jak długa będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 19:08
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Czrna 81 wrote:Bunia a kiedy Ty masz jakiś podgląd, by sprawdzić czy ta torbiel się zmniejsza?
Kontrola u mojego gina 20 stycznia, przez 2 tyg żre jakieś tabsy na to, a za jakiś tydzień pójde sobie poderzeć za free w luxmedCzrna 81, Diamond92 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Bunia pochwal się!! Dawaj fotkę cudeńka:D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76fde405afaa.jpg
Chwalę się moimi cudeńkami To takie moje dzieciaczki hahastaraniowa, Frelcia, Luna1993, Karolina90, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Amy333, Lena21, Czrna 81 lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Meśka to ja ci powiem ze ciebie rozumiem totalnie, co więcej ja już jestem w ciąży a dla mnie to dalej abstrakcja, dziś szefowa pytała mnie jak długo chce pracować, czy wrócę po macierzyńskim a dla mnie to jak rozmowa o kimś innym bo ja dalej w to uwierzyć nie mogę.
Amy piękna beta, nie wiem czy pisałam już czy nie
Bunia piękne bransoletkiMeśka, Amy333, Koteczka82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Frelcia, mój M ma wyniki tak kiepskie, nawet lekarz powiedział, że to są jedne z gorszych jakie widział Także u nas suplementacja wskazana
Amy! pięknie Wzruszyłam się :* Miłego wieczoru
Amy333 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyBunia86 wrote:Frelcia, mój M ma wyniki tak kiepskie, nawet lekarz powiedział, że to są jedne z gorszych jakie widział Także u nas suplementacja wskazana
Amy! pięknie Wzruszyłam się :* Miłego wieczoru
Jasne. Rozumiem. Po prostu jestem zdziwiona że my nie dostaliśmy. ZObaczymy jak wyjdzie mu HBA (oby też w normie) to może tylko na turbodoładowanie coś sama mu dam. Chociaż obym nie musiała -
Frelcia wrote:Jasne. Rozumiem. Po prostu jestem zdziwiona że my nie dostaliśmy. ZObaczymy jak wyjdzie mu HBA (oby też w normie) to może tylko na turbodoładowanie coś sama mu dam. Chociaż obym nie musiała
a M robił badania? Bo nie pamiętam?
Bunia86 wrote:Frelcia, mój M ma wyniki tak kiepskie, nawet lekarz powiedział, że to są jedne z gorszych jakie widział Także u nas suplementacja wskazana
Bunia- przykro mi z powodu złych wyników M., ale z drugiej strony Twoje ciąże pokazują, że nawet przy złych wynikach wystarcza jeden zadziorny plemnik. To i dla Was, i dla wielu z nas powinno być optymistyczne!
Mam nadzieję, że torbiel wreszcie zacznie się zmniejszać po tych tabletkach! Trzymam kciuki!Bunia86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Amy gratulacje i szkoda że nie możemy zobaczyć tego LIVE ale Big Brother na OF to już by była chyba przesada prawda
Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Dziewczyny byl kurier! mam bodziaka!!
Zerknijcie na fotki- prezent zapakowany i prezent po rozpakowaniu, hihi:) (tzn, tak bedzie wygladac jak M go rozpakuje kolo 21ej)
https://zapodaj.net/b8877224116c4.jpg.html
https://zapodaj.net/7117c7b109eb7.jpg.html
Przepiękne. Aż się wzruszyłam i pożałowałam, że mojemu M tak zwyczajnie powiedziałam.
Amy, pięknie to wymyśliłaś. Koniecznie zdaj relację z reakcji. I mam świadomość, że możesz nie dać rady dziś (w końcu to Wasz wieczór). -
nick nieaktualny
-
AMY cudowności i gratuluję cierpliwości
Bunia super!
To sobie pospamuje, a co mi tam owulak z przed godziny :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2df22a2c94a9.jpgLuna1993, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna ciaza jak nic ja tez takiego.mialam w ciazy
Jedna_z_Wielu, Bocianiątko lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Bunia śliczne bransoletki
Kochane postawcie mnie do pionu,chyba zwariowałam!!!! Zrobiłam test w 12dpo z wieczornego sika!!! Oczywiście biel, a mi przykro. Ehh... głupia jestem. Ala tak mnie zainspirowały wasze bladziochy, że nie wytrzymałam
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Amy piekny prezent :)m na pewno sie wzruszy nagraj te chwile
jeszcze raz gratuluje
Jedna_z_Wielu no no cos majaczy idziesz jutro na bete? Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 20:00
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Koteczka82 wrote:Bunia śliczne bransoletki
Kochane postawcie mnie do pionu,chyba zwariowałam!!!! Zrobiłam test w 12dpo z wieczornego sika!!! Oczywiście biel, a mi przykro. Ehh... głupia jestem. Ala tak mnie zainspirowały wasze bladziochy, że nie wytrzymałam