Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nowy test facelle
Odpowiedz

Nowy test facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kruszynka1990 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła testy facelle,które niedawno weszły do rossmanna?Wcześniej te słupkowe niebieskie miały czułość 25,teraz 10.Martwie się ponieważ i wczoraj i dziś wyszedł mi cień widoczny gołym okiem do 10 minut (który po tym czasie staje się bardziej bladą kreską niż cieniem ;) ) Czy one mogą mieć jakiś fabryczny błąd?Robilam masę tych wcześniejszych facelle i zawsze mega negatyw a te nowe robią mnie troszkę w balona,nie wiem czy im ufac chociaż w 60%.

"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
  • JagnaaJankowskaa Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób dla pewnosci np bobo i będziesz miala porownanie w interpretacji.

Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.

Oligoasthenoteratospermia grudzień2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ