X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nowy test facelle
Odpowiedz

Nowy test facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kruszynka1990 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła testy facelle,które niedawno weszły do rossmanna?Wcześniej te słupkowe niebieskie miały czułość 25,teraz 10.Martwie się ponieważ i wczoraj i dziś wyszedł mi cień widoczny gołym okiem do 10 minut (który po tym czasie staje się bardziej bladą kreską niż cieniem ;) ) Czy one mogą mieć jakiś fabryczny błąd?Robilam masę tych wcześniejszych facelle i zawsze mega negatyw a te nowe robią mnie troszkę w balona,nie wiem czy im ufac chociaż w 60%.

"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
  • JagnaaJankowskaa Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób dla pewnosci np bobo i będziesz miala porownanie w interpretacji.

Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.

Oligoasthenoteratospermia grudzień2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ