X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nowy test facelle
Odpowiedz

Nowy test facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kruszynka1990 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła testy facelle,które niedawno weszły do rossmanna?Wcześniej te słupkowe niebieskie miały czułość 25,teraz 10.Martwie się ponieważ i wczoraj i dziś wyszedł mi cień widoczny gołym okiem do 10 minut (który po tym czasie staje się bardziej bladą kreską niż cieniem ;) ) Czy one mogą mieć jakiś fabryczny błąd?Robilam masę tych wcześniejszych facelle i zawsze mega negatyw a te nowe robią mnie troszkę w balona,nie wiem czy im ufac chociaż w 60%.

"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
  • JagnaaJankowskaa Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób dla pewnosci np bobo i będziesz miala porownanie w interpretacji.

Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.

Oligoasthenoteratospermia grudzień2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ