X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nowy test facelle
Odpowiedz

Nowy test facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kruszynka1990 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła testy facelle,które niedawno weszły do rossmanna?Wcześniej te słupkowe niebieskie miały czułość 25,teraz 10.Martwie się ponieważ i wczoraj i dziś wyszedł mi cień widoczny gołym okiem do 10 minut (który po tym czasie staje się bardziej bladą kreską niż cieniem ;) ) Czy one mogą mieć jakiś fabryczny błąd?Robilam masę tych wcześniejszych facelle i zawsze mega negatyw a te nowe robią mnie troszkę w balona,nie wiem czy im ufac chociaż w 60%.

"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
  • JagnaaJankowskaa Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób dla pewnosci np bobo i będziesz miala porownanie w interpretacji.

Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.

Oligoasthenoteratospermia grudzień2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ