Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Nowy test facelle
Odpowiedz

Nowy test facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kruszynka1990 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła testy facelle,które niedawno weszły do rossmanna?Wcześniej te słupkowe niebieskie miały czułość 25,teraz 10.Martwie się ponieważ i wczoraj i dziś wyszedł mi cień widoczny gołym okiem do 10 minut (który po tym czasie staje się bardziej bladą kreską niż cieniem ;) ) Czy one mogą mieć jakiś fabryczny błąd?Robilam masę tych wcześniejszych facelle i zawsze mega negatyw a te nowe robią mnie troszkę w balona,nie wiem czy im ufac chociaż w 60%.

"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
  • JagnaaJankowskaa Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób dla pewnosci np bobo i będziesz miala porownanie w interpretacji.

Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.

Oligoasthenoteratospermia grudzień2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ