Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie o ja glupia!!
Odpowiedz

o ja glupia!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę sie podzielić moja głupotą i rozczarowaniem...

Jestem jakieś 8 dpo, dzisiaj w pracy na spotkaniu zrobilo mi sie niedobrze, nagle poczulam, ze zwymiotuje na pana siedzacego na przeciwko... dodatkowo zaczelo mnie kluc i ciagnac w podbrzuszu. Przysiegam, ze nie moglam sobie tego wkrecic, bo naprawde moje mysli byly zajete praca. Bylam pewna, ze to ciaza, mimo ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy i ja to wiem! Wypadlam ze spotkania, kupilam test, zaszylam sie w lazience, a teraz smieje sie z siebie, ze glupia baba jestem..

Czy ja mam tylko? Powiedzcie, ze nie...

SunSun lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie Lola nie tylko ty tak masz :D Akurat tak się sklada że mnie dziś o 4 nad ranem zemdliło a jestem dopiero pare dni po owulce i też już mi przez mysl przeszło że się udało hihi.Ale testu nie zrobię, poczekam jeszcze może z tydzień jak wytrzymam :) Ty też powtórz teścik za jakiś czas bo to nigdy nie wiadomo czy z tego naszego babskiego wkręcania coś nie wyjdzie ;) 3mam kciuki!

relgh371ssmqv4f3.png
  • mauaa Nowa

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie glupota tylko ogromne pragnienie zostania mama :) Ja mam juz 3 i pol letnia coreczke, teraz pragne drugiego i mam wrazenie ze zachowuje sie gorzej niz za pierwszym razem. Wydalam juz chyba majatek na testy i narazie nic, ale sie nie poddaje i nie wstydze sie ze co "kolniecie" w brzuchu licze na pozytywny wynik testu :p

Lola30 lubi tę wiadomość

• ampoule Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze jeśli chce się mieć dziecko i bardzo się na nie czeka to takie zachowania są nieuniknione...
    trzeba uzbroić się w cierpliwość a mnie tego niestety BARDZO BRAKUJE...

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
    [*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    [*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
    12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip <3
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola30 wrote:
    Chcę sie podzielić moja głupotą i rozczarowaniem...

Jestem jakieś 8 dpo, dzisiaj w pracy na spotkaniu zrobilo mi sie niedobrze, nagle poczulam, ze zwymiotuje na pana siedzacego na przeciwko... dodatkowo zaczelo mnie kluc i ciagnac w podbrzuszu. Przysiegam, ze nie moglam sobie tego wkrecic, bo naprawde moje mysli byly zajete praca. Bylam pewna, ze to ciaza, mimo ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy i ja to wiem! Wypadlam ze spotkania, kupilam test, zaszylam sie w lazience, a teraz smieje sie z siebie, ze glupia baba jestem..

Czy ja mam tylko? Powiedzcie, ze nie...
    hehe nie jeden raz robiłam test w łazience w pracy !!:P
    I jak tej ciąży się bałam i zarówno jak jej pragnełam ;)

ex2btv738sn49jef.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane tez tak mam, aż sie boje ze sobie wkręcam - bolące piersi, bolące i wrażliwe sutki - nigdy tak nie miałam, od kilku dni boli mnie brzuch tak jak na @ a jestem dopiero w 21 dc a mam cykle 26-28 dniowe, dziś co chwile latam siku, jest mi niedobrze - muli mnie bardziej niż na wymioty. Apetyt jak diabli - cały czas jestem głodna. Nigdy wcześniej tak nie było, brzuch mnie boli dopiero w dniu jak dostaje @. Aż mnie skręca, ale jeszcze za wcześnie na testowanie...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ampoule wrote:
    Wydaje mi sie ze jeśli chce się mieć dziecko i bardzo się na nie czeka to takie zachowania są nieuniknione...
    trzeba uzbroić się w cierpliwość a mnie tego niestety BARDZO BRAKUJE...
    Nie tylko tobie brakuje cierpliwości

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • cafe Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak ja Was rozumiem, czasem się boję, że popadam w paranoję, ale nic na to nie poradzę, że co miesiąc jest ogromna nadzieja, a później jeszcze większe rozczarowanie :(

ANDI87, mizzelka lubią tę wiadomość

8f9b81c312de19984f028d491d506398.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • ANDI87 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez miesiac temu mialam wszstkie objay ciazy:P my baby tak mamy ... a potem jest @ smutek

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ