o ja glupia!!
-
nick nieaktualnyChcę sie podzielić moja głupotą i rozczarowaniem...
Jestem jakieś 8 dpo, dzisiaj w pracy na spotkaniu zrobilo mi sie niedobrze, nagle poczulam, ze zwymiotuje na pana siedzacego na przeciwko... dodatkowo zaczelo mnie kluc i ciagnac w podbrzuszu. Przysiegam, ze nie moglam sobie tego wkrecic, bo naprawde moje mysli byly zajete praca. Bylam pewna, ze to ciaza, mimo ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy i ja to wiem! Wypadlam ze spotkania, kupilam test, zaszylam sie w lazience, a teraz smieje sie z siebie, ze glupia baba jestem..
Czy ja mam tylko? Powiedzcie, ze nie...SunSun lubi tę wiadomość
-
Spokojnie Lola nie tylko ty tak masz Akurat tak się sklada że mnie dziś o 4 nad ranem zemdliło a jestem dopiero pare dni po owulce i też już mi przez mysl przeszło że się udało hihi.Ale testu nie zrobię, poczekam jeszcze może z tydzień jak wytrzymam Ty też powtórz teścik za jakiś czas bo to nigdy nie wiadomo czy z tego naszego babskiego wkręcania coś nie wyjdzie 3mam kciuki!
-
To nie glupota tylko ogromne pragnienie zostania mama Ja mam juz 3 i pol letnia coreczke, teraz pragne drugiego i mam wrazenie ze zachowuje sie gorzej niz za pierwszym razem. Wydalam juz chyba majatek na testy i narazie nic, ale sie nie poddaje i nie wstydze sie ze co "kolniecie" w brzuchu licze na pozytywny wynik testu :p
Lola30 lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi sie ze jeśli chce się mieć dziecko i bardzo się na nie czeka to takie zachowania są nieuniknione...
trzeba uzbroić się w cierpliwość a mnie tego niestety BARDZO BRAKUJE...Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Lola30 wrote:Chcę sie podzielić moja głupotą i rozczarowaniem...
Jestem jakieś 8 dpo, dzisiaj w pracy na spotkaniu zrobilo mi sie niedobrze, nagle poczulam, ze zwymiotuje na pana siedzacego na przeciwko... dodatkowo zaczelo mnie kluc i ciagnac w podbrzuszu. Przysiegam, ze nie moglam sobie tego wkrecic, bo naprawde moje mysli byly zajete praca. Bylam pewna, ze to ciaza, mimo ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy i ja to wiem! Wypadlam ze spotkania, kupilam test, zaszylam sie w lazience, a teraz smieje sie z siebie, ze glupia baba jestem..
Czy ja mam tylko? Powiedzcie, ze nie...
I jak tej ciąży się bałam i zarówno jak jej pragnełam
-
Kochane tez tak mam, aż sie boje ze sobie wkręcam - bolące piersi, bolące i wrażliwe sutki - nigdy tak nie miałam, od kilku dni boli mnie brzuch tak jak na @ a jestem dopiero w 21 dc a mam cykle 26-28 dniowe, dziś co chwile latam siku, jest mi niedobrze - muli mnie bardziej niż na wymioty. Apetyt jak diabli - cały czas jestem głodna. Nigdy wcześniej tak nie było, brzuch mnie boli dopiero w dniu jak dostaje @. Aż mnie skręca, ale jeszcze za wcześnie na testowanie...
-
ampoule wrote:Wydaje mi sie ze jeśli chce się mieć dziecko i bardzo się na nie czeka to takie zachowania są nieuniknione...
trzeba uzbroić się w cierpliwość a mnie tego niestety BARDZO BRAKUJE... -
Dziewczyny, jak ja Was rozumiem, czasem się boję, że popadam w paranoję, ale nic na to nie poradzę, że co miesiąc jest ogromna nadzieja, a później jeszcze większe rozczarowanie
ANDI87, mizzelka lubią tę wiadomość
-