Objawy
-
Cześć, przychodzę tutaj prosić o jakieś informacje na ten temat. Więc szczególnie chodzi mi o dzisiejszy dzień. Jakoś 2 dni temu złapał mnie straszny męczący kaszel, wczoraj wieczorem dziwne bóle jak na okres (dokładnie mam 22dc, planowo tydzień po owulacji, a 6 dni przed @). Dziś rano wstałam, miałam temperature 37.0, później doszły bóle dosłownie jak na grype: bóle mięśni, oslabienie. Później temperatura 37.2, a teraz 37.4.
Powiedzcie czy któraś tak miała? Czy to mogą być objawy implantacji zarodka? Czy bierze mnie jakaś grypa. I ta podwyższona temperatura? Proszę podzielcie się informacjami. -
Często mam takie objawy jak na @, są one chwilowe i przechodzą, takie kłucie jajnika czesto prawego, jeszcze bolą mnie sutki po dotknięciu (bardziej prawy, lewy trochę mniej), wahania nastroju też miewam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2022, 15:22
-
Moim zdaniem to PMS i prawdopodobnie przeziebienie Cię łapie. Za szybko na objawy. Miałam już wszystkie możliwe objawy przed okresem(te które opisujesz również) I niestety jedyne co zwiastowały za każdym razem to okres. Tobie życzę żeby skończyło się pozytywnie 🙏
Tojaa lubi tę wiadomość
Córka🥰 2012r.
Starania od 01.2018r.
Ja: '91
10.10.2022r. - laparo I drożność
Endometrioza,adenomioza,IO
20.12.2022-kontrola i decyzja co dalej
04.23 - start IVF
NATURALNY CUD!
24.03.2023r. ⏸️
Po 5ciu latach starań...pół roku po laparo...taka niespodzianka 😍
* zdrowy synek,termin na 3.12