Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tojaa Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, przychodzę tutaj prosić o jakieś informacje na ten temat. Więc szczególnie chodzi mi o dzisiejszy dzień. Jakoś 2 dni temu złapał mnie straszny męczący kaszel, wczoraj wieczorem dziwne bóle jak na okres (dokładnie mam 22dc, planowo tydzień po owulacji, a 6 dni przed @). Dziś rano wstałam, miałam temperature 37.0, później doszły bóle dosłownie jak na grype: bóle mięśni, oslabienie. Później temperatura 37.2, a teraz 37.4.
    Powiedzcie czy któraś tak miała? Czy to mogą być objawy implantacji zarodka? Czy bierze mnie jakaś grypa. I ta podwyższona temperatura? Proszę podzielcie się informacjami.

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2022, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje ki się,że to za szybko na takie objawy, chociaż nie są wykluczone. Ja na początku też byłam chora, ale to trochę później.
    A jakieś inne objawy masz?

Tojaa lubi tę wiadomość

• Tojaa Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Często mam takie objawy jak na @, są one chwilowe i przechodzą, takie kłucie jajnika czesto prawego, jeszcze bolą mnie sutki po dotknięciu (bardziej prawy, lewy trochę mniej), wahania nastroju też miewam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2022, 15:22

• Tojaa Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i 3 dni miałam straszne wzdecia, dziś póki co nie mam

• Alice2990 Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2022, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to PMS i prawdopodobnie przeziebienie Cię łapie. Za szybko na objawy. Miałam już wszystkie możliwe objawy przed okresem(te które opisujesz również) I niestety jedyne co zwiastowały za każdym razem to okres. Tobie życzę żeby skończyło się pozytywnie 🙏

Tojaa lubi tę wiadomość

Córka🥰 2012r.

Starania od 01.2018r.

Ja: '91
    10.10.2022r. - laparo I drożność

Endometrioza,adenomioza,IO

20.12.2022-kontrola i decyzja co dalej
    04.23 - start IVF

NATURALNY CUD!
    24.03.2023r. ⏸️
    Po 5ciu latach starań...pół roku po laparo...taka niespodzianka 😍
    * zdrowy synek,termin na 3.12

02.12.2023-40tc ... Nasze ukochane serduszko zgasło 💔

eM: '88
    01.2021 - obniżona ruchliwość
    03.2022 - wyniki prawidłowe
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2022, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to typowo okresowe objawy. Na pewno mogą być też objawem ciąży ale na dzień cyklu który jesteś to obstawiam pms :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ