X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy a testy negatywne
Odpowiedz

Objawy a testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika08qq Koleżanka

Wysłany: 23 lutego, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny potrzebuję pomocy bo wariuje😅
    To 8.cykl starań po łyżeczkowaniu.
    W żadnym cyklu nie wystąpiło tyle objawów co w tym cyklu a testy… nadal negatywne🥺
    Wypisze Wam moje objawy może doświadczone dziewczyny coś doradzą czy miały te objawy w szczęśliwym cyklu, kiedy wyszły pozytywne testy i czy jest jeszcze szansa.
    1. Dziś 34 dzień cyklu. Na ogół cykle mam 33-34 dniowe.
    2.W tym cyklu po owulacji kilka dni bóle brzucha podobne do menstruacyjnych. Owulacja 18-20 dnia cyklu
    3.przez kilka dni bóle piersi i pleców właśnie po owulacji
    4.aktualnie bóle piersi nie ciągle, czasem bolą, raczej tak zakłują bardziej niż bolą. Widoczne też żyły po bokach.
    5.podwyższona temperatura ciała 36,8 do 37,1 (od 4 dni ciągle 37,0)
    6.szyjka macicy wysoko zamknięta.
    7.lekko widoczne żyły na piersiach
    8.od dwóch dni mdłości uczucie że jest mi niedobrze wieczorami
    9.zwiększony apetyt
    10.senność,uczucie zmęczenia
    11.około 4/5 dni temu ból jednego jajnika cały dzień dość silny, brak plamienia implantacyjnego

Dziś rano testy… negatywne.. czuje lekkie bóle brzucha trochę jak na okres ale szyjka dalej wysoko, śluzu prawie w ogóle widoczny tylko przy badaniu szyjki.

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź zrób betę i wszystko się wyjaśni, starając się można sobie dużo wkręcić i czuć się ciążowo ;)
    Ja w udanym cyklu miałam bardzo dużo śluzu którego zazwyczaj przed miesiączką już nie było ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 16:20

Dominika08qq lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ