X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy a testy negatywne
Odpowiedz

Objawy a testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika08qq Koleżanka

Wysłany: 23 lutego, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny potrzebuję pomocy bo wariuje😅
    To 8.cykl starań po łyżeczkowaniu.
    W żadnym cyklu nie wystąpiło tyle objawów co w tym cyklu a testy… nadal negatywne🥺
    Wypisze Wam moje objawy może doświadczone dziewczyny coś doradzą czy miały te objawy w szczęśliwym cyklu, kiedy wyszły pozytywne testy i czy jest jeszcze szansa.
    1. Dziś 34 dzień cyklu. Na ogół cykle mam 33-34 dniowe.
    2.W tym cyklu po owulacji kilka dni bóle brzucha podobne do menstruacyjnych. Owulacja 18-20 dnia cyklu
    3.przez kilka dni bóle piersi i pleców właśnie po owulacji
    4.aktualnie bóle piersi nie ciągle, czasem bolą, raczej tak zakłują bardziej niż bolą. Widoczne też żyły po bokach.
    5.podwyższona temperatura ciała 36,8 do 37,1 (od 4 dni ciągle 37,0)
    6.szyjka macicy wysoko zamknięta.
    7.lekko widoczne żyły na piersiach
    8.od dwóch dni mdłości uczucie że jest mi niedobrze wieczorami
    9.zwiększony apetyt
    10.senność,uczucie zmęczenia
    11.około 4/5 dni temu ból jednego jajnika cały dzień dość silny, brak plamienia implantacyjnego

Dziś rano testy… negatywne.. czuje lekkie bóle brzucha trochę jak na okres ale szyjka dalej wysoko, śluzu prawie w ogóle widoczny tylko przy badaniu szyjki.

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź zrób betę i wszystko się wyjaśni, starając się można sobie dużo wkręcić i czuć się ciążowo ;)
    Ja w udanym cyklu miałam bardzo dużo śluzu którego zazwyczaj przed miesiączką już nie było ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 16:20

Dominika08qq lubi tę wiadomość

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
    02.12.2024 hcg 188 mlU/mL
    09.12.2024 hcg 3814 mlU/mL
    19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 6+5 i 0,78 cm mamy serduszko 💗
    09.01.2025 9+5 i 2,3 cm dzieciątka 🫶🏽
    29.01. I prenatalne 🤞🏽 12+4, CRL 6,45 cm na 80% dziewczynka 🩷🤍
    24.02 16+2 potwierdzone mamy dziewczynkę 🩷
    🔜27.03. II badania prenatalne 🐣

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ