X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy ciąży jeszcze przed implantacją - możliwe?
Odpowiedz

Objawy ciąży jeszcze przed implantacją - możliwe?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chochlik Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno nie ma głupich pytan więc zapytam. Czy jest w ogole mozliwe by cialo jakos wiedzialo, ze jest w ciazy jeszcze przed mozliwa implantacja zarodka? Mam okropny bol plecow od 4ch dni (jestem 7 dni po ovu), ktory bym pewnie olała ale mam jeszcze jeden dosc pewny objaw. Otoz karmie piersia starszego synka i od 3ch dni mleka prawie nie ma! Zawsze mi sie wydawalo, ze najpierw musi dosc do implantacji by cokolwiek zdazylo sie pozmieniac w ciele. A wiec wkrecam sie czy moze jednak sa objawy przedimplantacyjne?

Chochlik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Nie mam pojęcia szczere mówiąc... może któraś z bardziej doświadczonych dziewczyn się wypowie. Na "chłopski rozum" to dopiero po implantacji wydziela się hormon hcg i wtedy się zaczyna hormonalna huśtawka w ciele, ale mogę się mylić.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ