Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy ciąży jeszcze przed implantacją - możliwe?
Odpowiedz

Objawy ciąży jeszcze przed implantacją - możliwe?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chochlik Debiutantka

Wysłany: 21 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno nie ma głupich pytan więc zapytam. Czy jest w ogole mozliwe by cialo jakos wiedzialo, ze jest w ciazy jeszcze przed mozliwa implantacja zarodka? Mam okropny bol plecow od 4ch dni (jestem 7 dni po ovu), ktory bym pewnie olała ale mam jeszcze jeden dosc pewny objaw. Otoz karmie piersia starszego synka i od 3ch dni mleka prawie nie ma! Zawsze mi sie wydawalo, ze najpierw musi dosc do implantacji by cokolwiek zdazylo sie pozmieniac w ciele. A wiec wkrecam sie czy moze jednak sa objawy przedimplantacyjne?

Chochlik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Nie mam pojęcia szczere mówiąc... może któraś z bardziej doświadczonych dziewczyn się wypowie. Na "chłopski rozum" to dopiero po implantacji wydziela się hormon hcg i wtedy się zaczyna hormonalna huśtawka w ciele, ale mogę się mylić.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ