Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy czy nie objawy
Odpowiedz

Objawy czy nie objawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelelel Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem tu nowa - muszę się trochę nauczyć serwisu więc wybaczcie mi jeśli popełnię jakiś błąd.
    Sprowadza mnie fakt że staramy się z narzeczonym o dziecko.
    Już prawie by nam się udało gdyby nie moje poronienie we wrześniu niestety...
    Wariuje teraz jak tylko najdrobniejszy szczegół mojego organizmu mówi mi o ciąży bo bardzo bym chciała żeby nam się to marzenie spełniło.

Mam zatem pytanie bo już nie wiem co mam o tym myśleć..
    jestem 3 dni przed spodziewaną miesiączką, natomiast od 4 dni mam 36,08 - 37 st C utrzymujące się bez przerwy. Jestem nerwowa i mam wahania nastrojów ale to już nie wiem czy przed @ czy w związku z bąbelkiem w brzuchu. Wczoraj robiłam test bo już nie wytrzymałam myślowo ale wyszedł negatywnie.
    Co o tym myślicie ? Test został zrobiony za wcześnie czy żadnego bąbelka nie ma ? Pomóżcie !
    Przepraszam że n owy temat ale świruję już bez odpowiedzi...

Ewel
    Zuzia urodzona 02.01.2017 :)
    9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta temperatura jest przez Ciebie mierzona regularnie? Tzn od początku cyklu? Kiedy miałaś owulację? Ok 12 dpo można już coś sprawdzać bo przecież zarodek się musi zagnieździć

• ewelelel Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak regularnie, cały czas była w okolicy 36,6 - 36,7 czasem i 35,7 4 dni temu mniej więcej tak mi skoczyła do 37.
    Owulacje miałam 13 dni temu

Ewel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na beta hcg nie byłaś?

• ewelelel Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jeszcze. Stwierdziłam, że poczekam jeszcze na termin spodziewanej miesiączki bo i tak sie wypuściłam z tym testem już. Ale myśli mi w głowie wariują więc chciałam się was poradzić czy mogę mieć nadzieje ?

Ewel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopóki nie dostaniesz okresu to jest szansa, zrób sobie betę, ja dziś byłam a mam też 22 dc i zobaczymy co będzie :)

• ewelelel Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli ta temperatura może dawać mi nadzieję póki co ? i byle za trzy dni cała nadzieja się nie ulotniła ;P
    Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź ;)
    Betę zrobię jak najbardziej. Tylko tak strasznie boję się że się n ie uda...

Ewel
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ