X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy po clostilbegycie?
Odpowiedz

Objawy po clostilbegycie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milena S Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Pierwszy cykl brałam clostilbegyt ponieważ miałam cykle bezowulacyjne i progesteron 0,18 ng/ml w 25 dniu cyklu. Ale bez monitoringu(o zgrozo!) Miałam bardzo silne i dokuczliwe objawy: na początku potwornie wzdęty brzuch+gazy, następnie bóle w NADbrzuszu i plecach. Prawdopodobnie owulacje miałam bo progesteron ładnie urósł do 20,61ng/ml w 25 dc. Czy miałyście może
    Podobne objawy i czy dają one cień nadziei na ciążę?

Czy to może być szansa na ciążę?
  • MOJE Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żadnych objawów nie widzę. Ale dopiero 9 DC. Dzisiaj idę sprawdzić czy coś urosło. Kiedyś brałam ale trzy miesiące i zero pęcherzyków.
    U mnie zdecydowana różnice widzę jedynie po temperaturze która jest znacznie wyższa.
    U ciebie widać pięknie zadziałało. Może dlatego masz objawy bo była właśnie owu. Na pewno progesteron może to na 95% potwierdzić. Wcześniej skoro jajniki nie pracowały to i objawów nie było.
    Trzymam kciuki ;)

7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu :(
    👰 38 LAT

🧑39 LAT

1 procedura Invitro
    30.04.2025 - Punkcja pobranych 5 komórek
    🙏 5.05.2025 - 4aa transfer w 5 dobie
    Beta 10dpt - 350 progesteron: 174
    Beta 14dpt - 1364
    Beta 18 dpt - 4500
    9.06 jest serduszko !! ❤️
    20.06 - krwawienie duże, USG, dzidziuś 2,5 cm, krwiak 3,5 cm 🙏 leżę 🙏
    1.07 - mamy 4 cm
    10.07 - 5.3 cm zdrowej dziewczynki 🩷
    26.07 - 7,8 cm, krwawienie, sor
    5.08 - 9,5 cm (plus nóżki 🩷), 150 go szczęścia

Rośnij maluszku 😍
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ