X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy po clostilbegycie?
Odpowiedz

Objawy po clostilbegycie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milena S Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Pierwszy cykl brałam clostilbegyt ponieważ miałam cykle bezowulacyjne i progesteron 0,18 ng/ml w 25 dniu cyklu. Ale bez monitoringu(o zgrozo!) Miałam bardzo silne i dokuczliwe objawy: na początku potwornie wzdęty brzuch+gazy, następnie bóle w NADbrzuszu i plecach. Prawdopodobnie owulacje miałam bo progesteron ładnie urósł do 20,61ng/ml w 25 dc. Czy miałyście może
    Podobne objawy i czy dają one cień nadziei na ciążę?

Czy to może być szansa na ciążę?
  • MOJE Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żadnych objawów nie widzę. Ale dopiero 9 DC. Dzisiaj idę sprawdzić czy coś urosło. Kiedyś brałam ale trzy miesiące i zero pęcherzyków.
    U mnie zdecydowana różnice widzę jedynie po temperaturze która jest znacznie wyższa.
    U ciebie widać pięknie zadziałało. Może dlatego masz objawy bo była właśnie owu. Na pewno progesteron może to na 95% potwierdzić. Wcześniej skoro jajniki nie pracowały to i objawów nie było.
    Trzymam kciuki ;)

7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu :(
    👰 36 LAT
    AMH 17.11 (1.05-55)
    AMH (2021 rok) 25.2
    ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.

🧑37 LAT
    Nasienie słabe 09.2021
    Liczba plemników 12 mln :( ( norma od 39 mln)
    Morfologia 2%
    Lepkość za duża
    Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔

Nasienie 03.2022 😰😰😰
    Liczba 6,9
    Morfologia 2%
    09.2023
    Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
    07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
    CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ