Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy po clostilbegycie?
Odpowiedz

Objawy po clostilbegycie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milena S Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Pierwszy cykl brałam clostilbegyt ponieważ miałam cykle bezowulacyjne i progesteron 0,18 ng/ml w 25 dniu cyklu. Ale bez monitoringu(o zgrozo!) Miałam bardzo silne i dokuczliwe objawy: na początku potwornie wzdęty brzuch+gazy, następnie bóle w NADbrzuszu i plecach. Prawdopodobnie owulacje miałam bo progesteron ładnie urósł do 20,61ng/ml w 25 dc. Czy miałyście może
    Podobne objawy i czy dają one cień nadziei na ciążę?

Czy to może być szansa na ciążę?
  • MOJE Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żadnych objawów nie widzę. Ale dopiero 9 DC. Dzisiaj idę sprawdzić czy coś urosło. Kiedyś brałam ale trzy miesiące i zero pęcherzyków.
    U mnie zdecydowana różnice widzę jedynie po temperaturze która jest znacznie wyższa.
    U ciebie widać pięknie zadziałało. Może dlatego masz objawy bo była właśnie owu. Na pewno progesteron może to na 95% potwierdzić. Wcześniej skoro jajniki nie pracowały to i objawów nie było.
    Trzymam kciuki ;)

7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu :(
    👰 36 LAT
    AMH 17.11 (1.05-55)
    AMH (2021 rok) 25.2
    ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.

🧑37 LAT
    Nasienie słabe 09.2021
    Liczba plemników 12 mln :( ( norma od 39 mln)
    Morfologia 2%
    Lepkość za duża
    Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔

Nasienie 03.2022 😰😰😰
    Liczba 6,9
    Morfologia 2%
    09.2023
    Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
    07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
    CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ