X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy po owulacji po możliwym zaplodnieniu
Odpowiedz

Objawy po owulacji po możliwym zaplodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja1717 Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2024, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny! Staramy się z mężem prawie półtora roku, w grudniu miałam usuniętego polipa. Aktualnie Miałam druga owulację po usunięciu polipa i w sumie nigdy tak nie miałam, że od 3 dnia po owulacji czuję po prostu cały czas jakby mi się pojawilo/urosło w jajowodzie i mam wrażenie jakby codziennie ten lekki ból tego czegoś przesuwał sie w tym jajowodzie w kierunku macicy. Czy któraś z Was miała może taki objaw? Jeśli tak to co on oznaczał w późniejszym czasie?
    Chciałabym wyłączyć myślenie, ale nie potrafię. Podziwiam dziewczyny, które tak mogą 😃 Dzisiaj w dodatku sen, że dwa testy pozytywne 😅

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2024, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej tak wcześnie nie ma objawów. Chciałabym pomoc, jedno mogę powiedzieć, jako takie objawy miałam koło 6dpo pobolewanie jak na okres w 9dpo delikatniusie mdłości. Długo się staracie, czy gdzieś się leczycie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2024, 21:00

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 Kacperek 🙆
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 2024 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234
    27 września jesteś już z nami 😄 waga 3210 💞 poród SN.
    event.png
    event.png
  • Maja1717 Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po roku starań zmieniłam ginekologa i już na pierwszej wizycie wykrył mikro polipa, w między czasie ja badania mąż badania wszystko super, w grudniu zabieg, dziś odebrałam wynik (wszystko ok) i teraz wizyta kontrolna z wynikiem i zobaczymy co dalej, wspomniał na ostatniej wizycie przed zabiegiem o „niepłodności idiotopatycznej” 😏

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ