Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy po owulacji po możliwym zaplodnieniu
Odpowiedz

Objawy po owulacji po możliwym zaplodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja1717 Znajoma

Wysłany: 29 stycznia, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny! Staramy się z mężem prawie półtora roku, w grudniu miałam usuniętego polipa. Aktualnie Miałam druga owulację po usunięciu polipa i w sumie nigdy tak nie miałam, że od 3 dnia po owulacji czuję po prostu cały czas jakby mi się pojawilo/urosło w jajowodzie i mam wrażenie jakby codziennie ten lekki ból tego czegoś przesuwał sie w tym jajowodzie w kierunku macicy. Czy któraś z Was miała może taki objaw? Jeśli tak to co on oznaczał w późniejszym czasie?
    Chciałabym wyłączyć myślenie, ale nie potrafię. Podziwiam dziewczyny, które tak mogą 😃 Dzisiaj w dodatku sen, że dwa testy pozytywne 😅

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej tak wcześnie nie ma objawów. Chciałabym pomoc, jedno mogę powiedzieć, jako takie objawy miałam koło 6dpo pobolewanie jak na okres w 9dpo delikatniusie mdłości. Długo się staracie, czy gdzieś się leczycie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia, 21:00

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
    preg.png
  • Maja1717 Znajoma

Wysłany: 29 stycznia, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po roku starań zmieniłam ginekologa i już na pierwszej wizycie wykrył mikro polipa, w między czasie ja badania mąż badania wszystko super, w grudniu zabieg, dziś odebrałam wynik (wszystko ok) i teraz wizyta kontrolna z wynikiem i zobaczymy co dalej, wspomniał na ostatniej wizycie przed zabiegiem o „niepłodności idiotopatycznej” 😏

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ