X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Oczekiwanie na okres a jego brak
Odpowiedz

Oczekiwanie na okres a jego brak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laleczka123 Nowa

Wysłany: 6 maja 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane :)

Mam pytanie i sprawe ...
    Dzisiaj powinnam dostac okresu i go nie ma z chłoapkeiem kochamy sie bez ! . po owulacji pare dni miałam biała maż jak jajko białka . Generalnie teraz boi brzuch głowa plecy i jakos czuje sie dziwnie typu troche jak by mnie mdliło :/ zastanawiam sie a nie chc testowac jeszcze ! jak u was było ?

• Aenu Autorytet

Wysłany: 6 maja 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że Ci się owulacja przesunęła. Takie objawy mogą być i na ciąze i na okres ;) najlepiej kupić test lub czekać na @ i się zastanawiać... czy jest się w ciąży czy też nie...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ