X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni okres 4 lipca
Odpowiedz

Ostatni okres 4 lipca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ostatni okres miałam 4 lipca. Powinnam dostać @ 6 sierpnia, a cisza. Zrobiłam test 15 sierpnia i wyszedł negatywny. Pobolewa mnie podbrzusze, a okresu nie ma. Co może być powodem? Wcześniejsze okresy miałam 4.06, 3.05., 27.03.

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temperatura wczoraj 37,11 a dzisiaj 37,08

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 12:09

• mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lec na badanie bety z krwi :)

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecka nie mam z kim zostawić ;/ może uda mi się popołudniu kupić test. Robiłam test 15.08 to był negatywny. Już dwa tygodnie od tego dnia minęły, chyba muszę go powtórzyć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ