X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni okres 4 lipca
Odpowiedz

Ostatni okres 4 lipca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ostatni okres miałam 4 lipca. Powinnam dostać @ 6 sierpnia, a cisza. Zrobiłam test 15 sierpnia i wyszedł negatywny. Pobolewa mnie podbrzusze, a okresu nie ma. Co może być powodem? Wcześniejsze okresy miałam 4.06, 3.05., 27.03.

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temperatura wczoraj 37,11 a dzisiaj 37,08

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 12:09

• mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lec na badanie bety z krwi :)

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecka nie mam z kim zostawić ;/ może uda mi się popołudniu kupić test. Robiłam test 15.08 to był negatywny. Już dwa tygodnie od tego dnia minęły, chyba muszę go powtórzyć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ