X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni okres 4 lipca
Odpowiedz

Ostatni okres 4 lipca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ostatni okres miałam 4 lipca. Powinnam dostać @ 6 sierpnia, a cisza. Zrobiłam test 15 sierpnia i wyszedł negatywny. Pobolewa mnie podbrzusze, a okresu nie ma. Co może być powodem? Wcześniejsze okresy miałam 4.06, 3.05., 27.03.

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temperatura wczoraj 37,11 a dzisiaj 37,08

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 12:09

• mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lec na badanie bety z krwi :)

• PannaNikt! Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziecka nie mam z kim zostawić ;/ może uda mi się popołudniu kupić test. Robiłam test 15.08 to był negatywny. Już dwa tygodnie od tego dnia minęły, chyba muszę go powtórzyć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ