X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Owulacja???
Odpowiedz

Owulacja???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gabi882 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej od 2 dni bol jajnikow niesamowity a dzisiaj na papierze malutka plameczka krwi doslownie kropeczka czy to owulacja??

• Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w którym dni cyklu jesteś? Ja podczas owulacji wprawdzie nie mam plamienia, ale kto wie co to może być...

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból jajników może być przed, w trakcie i po owulacji, ale na pewno gdzieś w jej pobliżu :) plemienia nigdy nie miałam w środku cyklu to nie powiem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ