X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Owulacja a ból piersi
Odpowiedz

Owulacja a ból piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madziara087 Debiutantka

Wysłany: 6 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz po owulacji zaczęły mnie boleć piersi co to znaczy? Nie zawsze tak mam od czego to może zależeć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od tego ze akurat w tym cyklu Cie bolą....w ciazę po owulacji na pewno nie zaszłas, na to trzeba zapłodnienia, czyli kilka dni. Czekaj spokojnie do terminu przewidywanej miesiaczki i zrob test.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:43

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dwa cykle temu tez piersi bolaly po owulacji i w ciązy nie byłam...

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zawsze bolaly tak 10-12 dni przed okresem. A teraz nie bola :-) moze dlatego ze owu nie bylo ;-)

• madziara087 Debiutantka

Wysłany: 6 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje nie ma się co nakręcac. Poprostu zastanawia mnie to dlaczego raz bolą raz nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą zawsze od owulacji do samej @. To jest przerąbane bo nawet spać się nie da normalnie. Macie jakieś sposoby na te dolegliwości?

• Czarny Kropek Koleżanka

Wysłany: 14 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

[link=https://www.suwaczki.com/]relgh371079b5eve.png[/link]
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi zaczęły boleć 4 dni po owulacji wydało mi się to dziwne bo zawsze zaczynały mnie boleć na kilka dni przed okresem. Myślałam że po prostu okres przyjdzie wcześniej bo różnie było z nim w tym czasie a okazało się w dniu spodziewanej miesiaczki że jestem w ciazy ;) oczywiście nie zakładam że tak samo jest u Ciebie ,każdy inaczej przechodzi ale trzymam kciuki żeby się udało ;)

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ