X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie owulacja mimo braku sluzu?
Odpowiedz

owulacja mimo braku sluzu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ManiaZ Znajoma

Wysłany: 16 października 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Zastanawia mnie ostatnio jedna kwestia. Ostatnio dość często mam tak, że mimo, że występują bóle owulacyjne (mam pewność, że sa owulacyjne bo są specyficzne-lewy lub prawy jajnik plus odpowiadająca mu piers oraz rowno 15 dnia od tego bolu wystepuje okres) to nie mam typowego sluzu plodnego (czasem sie pojawia w wiekszej ilosci wymagajacej wkladki higienicznej ale jest to co 4-5 cykl). Czy mimo braku sluzu mozliwe ze jest to prawidlowa owulacja z peknieciem pecherzyka? Sam bol wystepuje co miesiac i rowno 15 dnia od tego bolu wypada okres.

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, śluz moze być w środku przy szyjcr i mozesz to nie zauważać

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picie siemię lniane, bo pomaga bardzo na sluz.

parenka lubi tę wiadomość

• ManiaZ Znajoma

Wysłany: 18 października 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy brak tego typowego sluzu lub to ze jest w srodku i nie ma go tak duzo moze utrudniac zaplodnienie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ