Madzia🥰 wrote:
Witam wszystkie kobietki. Na początku sie przedstawie . Mam 37 lat. Od 8 miesiecy staramy sie o bejbusia. I ajkos sie nieudawalo. Niemam miesiaczki od 29 czerwca. Testy robione negatywne . Odwiedziny u gina nic niedaly bo wszytko jest wporzadku. Bylam u 3 ginekologow. Jeden nawet na poczatku sierpnia mowil ze miesiaczka
Moze moze przykac teraz badz za miesiac . Mimo ze bylam
40 dni bez miesiaczki . 24 sierpnia poszlam
Do ginekologa znow i dal
Mi tabletki na wywolanie okresu i od razu jak dostane mam brac clomifen( mieszkam w de niewiem jaki odpowiednik polski jest) poniewaz ja niemam owulacji. I w 13 dniu cyklu mam przyksc sprawdzi czy sa pecherzyki
I da mi zastrzyk na pekniecie.Robilam sobie testy bo mialam
Ich spory zapas. Wiec jak lekarz dal
Mi na wywolanie tabletki to zeby sparzdzic czy napewno mam
Owulke kupilam test owulacyjne te z roska a do twgo monitor plodnosci z clear blue i czekam se na miesiaczke . Testy ciazowe byly neagtywne i
tu nagle wstaje sobie 2
Wrzesnia i zrobilam test i co 2 kreski. Wiec zrobilam kolejnych 6 testow w tym clear blue z tygodniami . I wyszlo 1-2 tyg . Bylo to 65 dzien cyklu. Dzis jest 69 dzien cyklu.2 wrzesnia zaaraz po testach pojechalam
Do lekarza i mowil
Ze co ze prawdopodbnie ciaza ale za wczesnie mam przyjsc 9.09
W srode i wtedy cos powinien widziec. A dodam ze lekarz bardzo
Starej daty i moiwl mi ze seks tylko od 9
Dnia cyklu bo pozniej jest za pozno i jak
Sie 12 wspolzyje to nic nieda. A woec ja w sierpniu zupelnie odpuscilam test owulacyjne. Bo wiedzialm ze niema szans. Czekalam na nowy cykl
Po tabletkach. Do tego pzrez caly sierpien spalam z mezem 4 razy bo caly czas w delegacjach byl. Zastanwia mnie jedno test pokazal 1-2 tyg a ja niespalam z mezem ponad 2 tyg .😂😂😂wiec cos chyba zle pokazuje. Dodam
Wam
Dziewczyny ze niemialam zasnych cieni cienia nic. Od razu porzadne kreski i cyfrowy tez wyszedl . Takze trzymam kciuki za was dziewczyny i naprwde lekarzom niemozna do konca wierzyc .
Test się nie pomylił, te cyfrowe pokazują tydzień ciąży ale licząc od zagnieżdżenia 😉 więc 1-2 pasuje idealnie 🙂
Gratulacje I spokojnej ciąży
08.07.2022 Oskar jest z nami ❤️
21.10.2021 10dpo pozytywny test 😍😍😍
26.04.2021 ❤ przestalo bić 8t6d 👼💔
02.04.2021 beta pozytywna a😍
Od 05.2019 starania o rodzenstwo
9.10.2018 Benio jest już z nami 👨👩👦😍
08.07.2022 Oskar jest z nami ❤️
21.10.2021 10dpo pozytywny test 😍😍😍
26.04.2021 ❤ przestalo bić 8t6d 👼💔
02.04.2021 beta pozytywna a😍
Od 05.2019 starania o rodzenstwo