Pierwszy cykl z Clo i Duphaston. Nie wiem co myśleć
-
Proszę o pomoc i jakieś podpowiedzi.
To pierwszy cykl w którym owulacja była wspomagana Clostilbegyt, ponieważ wcześniej pęcherzyki nie osiągały odpowiednich rozmiarów. Zwykle cykle mam 25-26 dniowe a owulacja przypada 11-12 dc. Po monitoringu okazało się że owulacja wystąpiła i od 21 do 26 dc miałam brać po 1 tab. Duphaston.
Okres powinnam dostać 4 dni temu ale mam tylko od 2 dni momentami bardzo delikatnie zaróżowiony śluz. Temperatura nadal podwyzszona a testy z moczu wychodzą negatywnie.
Macie może podobne doświadczenia? Proszę o jakąkolwiek pomoc bo zaczynam wariować -
Wiesz co? A miałaś zrobione jakieś porządne badania? Bo mi pierwszy lekarz zrobił tak, że jedne badania hormonalne z krwi i później od razu Bromergon, Clo itd... ok, miałam jajeczkowanie. Ale co z tego jak nic nie zapładniało? Okazało się, że po Clo miałam nadmiar tych jajeczek i później miałam przez to problemy. A poza tyym to nie miałam po tych lekach w ogóle ochoty na seks. Takie wymuszane to było. Nie wiem czy też tak masz, czy tylko na mnie tak to działa...
-
nick nieaktualny
-