SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pierwszy cykl z Clo i Duphaston. Nie wiem co myśleć
Odpowiedz

Pierwszy cykl z Clo i Duphaston. Nie wiem co myśleć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolka90 Nowa

Wysłany: 29 czerwca 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o pomoc i jakieś podpowiedzi.
    To pierwszy cykl w którym owulacja była wspomagana Clostilbegyt, ponieważ wcześniej pęcherzyki nie osiągały odpowiednich rozmiarów. Zwykle cykle mam 25-26 dniowe a owulacja przypada 11-12 dc. Po monitoringu okazało się że owulacja wystąpiła i od 21 do 26 dc miałam brać po 1 tab. Duphaston.
    Okres powinnam dostać 4 dni temu ale mam tylko od 2 dni momentami bardzo delikatnie zaróżowiony śluz. Temperatura nadal podwyzszona a testy z moczu wychodzą negatywnie.
    Macie może podobne doświadczenia? Proszę o jakąkolwiek pomoc bo zaczynam wariować

• Maryśka :) Debiutantka

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co? A miałaś zrobione jakieś porządne badania? Bo mi pierwszy lekarz zrobił tak, że jedne badania hormonalne z krwi i później od razu Bromergon, Clo itd... ok, miałam jajeczkowanie. Ale co z tego jak nic nie zapładniało? Okazało się, że po Clo miałam nadmiar tych jajeczek i później miałam przez to problemy. A poza tyym to nie miałam po tych lekach w ogóle ochoty na seks. Takie wymuszane to było. Nie wiem czy też tak masz, czy tylko na mnie tak to działa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak brałaś duphaston to parę dni odczekasz zanim dostaniesz @
    W którym dniu miałaś owulację i który masz teraz dzień cyklu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ