Pilnie prosze o odpowiedz Dziewczyny, ktore mialy krwawienie w ciazy.. lub o takich slyszaly!
-
Moja sytuacja wyglada nastepujaco. Juz zakladalam tutaj watek odnosnie mojej sytuacji w skrocie i od poczatku. Staramy sie o dziecko od 4 miesiecy cykle regularne 29-30 dni ostatni @ dostalam 22 grudnia tyle ze trwal tylko 3 dni i byl skapy juz nie wiem czy byla to miesiaczka czy co;/ pisalam o tym w innym watku. Ja wziełam to za okres i rozpoczelam nowy cykl staran mysl o ciazy odstwilam na bok. Od tego czasu bola mnie piersi caly czas minelo juz 21 dni a raczej dopiero bo dzis znowu dostalam plamien koloru na poczatku ciemno czerwonego a teraz jasniejsza krew nie wiem czy to okres ktory znowu przyszedl za wczesnie ? Dziwi mnie bol piersi ktory utrzymuje sie od poprzdniego krwawienia od (22.12)i bol niby na okres ale calkowicie inny nawet sie nie spodziewalam okresu ani nic dosc mocne kLucie jakby jajnik . Odrazu zaznaczam ze do lekarza ide w przyszlym tygodniu a jesli chodzi o test czy bete to nie mam jak zrobic jestem poza domem no ewentualnie gdzies znajde apteke zeby kupic test ale raczej i tak trzeba czekac na koniec krwawienia bo teraz racze nie wyjdzie jak myslicie czy ciaza to wogole wchodzi w gre czy cos innego sie dzieje ??Anna25
-
Trudna sytuacja, takie krwawienia w ciąży się zdarzaja, ja miałam krawienie takie 3 dniowe w 12 tygodniu, ale byłam wtedy w szpitalu, na Twoim miejscu z takim podejrzeniem byłabym już na pogotowiu.
-
no jesli wiedziala bym ze jest ciaza przynajmniej po tescie to wtedy na pewno zglosila bym sie na pogotowie ale nie wiem moze to jest poprostu miesiaczka. Nie wiem czy jesl krwawienie bedzie trwalo do jutra moge zrobic test ? czy nie ma sensu przy takim krwawieniu ?Anna25
-
To moze byc ciaza, ale bez testu nikt nie jest w stanie powiedziec czy tak czy nie. Zrob test jesli masz mozliwosc nawet podczas krwawienia, bo jesi jestes w ciazy to powinnas natychmiast isc do lekarza.
Ja w straconej ciazy tez mialam plamienia, ale takie lekkie. Wiem, ze krwawienia w ciazy sie zdarzaja i niekoniecznie musi to byc cos powaznego. Powodzenia.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
no ja nie wiem czy moge nazwac to plamieniem bo jest tego dosc duzo moze nie az tyle co podczas miesiaczki. Zreszta moj cykl trwal teraz 21 dni tylko i nawet nie wiem kiedy mogla byc owulacja bo teraz nie mierzylam temperatury i wogole. Choc tydzien temu mialam sluz rozciagliwy i bol jajnikow jak na owulacje ale przez ten przyspieszony okres wszystko moglo sie poprzestawiac;/ takze nie wiem czy jest szansa na ciaze;/Anna25
-
Jak nie zrobisz testu to sie nie dowiesz.
Slyszalam o przypadkach sporych krwotokow w ciazy, ale rownie dobrze to moze byc po prostu @25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -